Úsměv, vyletí ptáček! Fotka naštvaného miminka je hitem internetu

10. prosince 2019·Zábava·Karolína Stránská

Určitě to sami znáte. Podívej se na nás, usměj se, neškleb se. Jako děti jsme si od rodičů užili, když se rozhodli, že nás zvěční fotoaparátem. Tato malá holčička na to má názor už od útlého věku.

Malá Luna Musa z amerického Ohia má od malička jasno. Objektiv fotoaparátu není její kamarád. Na internetu se v pouhých třech týdnech stihla proslavit svým zakaboněným obličejem. “To bylo to nejvtipnější focení s novorozencem, které jsem zažila,” okomentovala vtipný snímek fotografka, díky které se stal tento okamžik virálním na Facebooku.

Tatínek Luny se dušuje, že výraz malé Luny není žádným hereckým výkonem. Prý se takhle tváří od chvíle, kdy se narodila. “Celé to focení se jí dvakrát nezamlouvalo,” uvedla fotografka. Mnoho rodičů, které fotku na sociálních sítích sdíleli, projevili své sympatie. “Já jsem to věděla. Oni se nám rodí, jen aby nás mohli soudit,” uvedla jedna z maminek.

View this post on Instagram

These might just be the best baby facial expressions I have ever captured! Mom and Dad both said she came out with this same face! I just love it!

A post shared by Justine Tuhy Photography (@justinetuhyphoto) on

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme