Už víme, které hvězdy budou tančit letos. Ve StarDance se můžeme těšit na sportovce, cukráře i manželský pár

24. dubna 2023·Zábava·Redakce

StarDance 2023 )Foto zdroj: Česká televize – se souhlasem České televize)

Blíží se nová řada oblíbené taneční soutěže StarDance, kde i letos na podzim bude soutěžit deset osobností spolu s profesionálními tanečníky, hodnotit je bude přísná porota a celou soutěží nás bude provázet již legendární moderátorské duo. Nebude chybět ani oblíbený hudební doprovod. Pojďte se s námi podívat, na koho se v letošním roce můžete těšit.

V pondělí 24. dubna proběhla na Kavčích horách tisková konference dalšího ročníku taneční soutěže StarDance. Veřejnost se tak dozvěděla, kdo se ze slavných osobností pokusí protančit až do samého finále a následně v této oblíbené televizní soutěži zvítězit. Představeni také byli profesionální tanečníci, kteří budou především mentory pro své taneční partnery.

Na parketu se v nové řadě StarDance představí herečky Ivana Chýlková a Darja Pavlovičová, zpěváci Tereza Mašková a Richard Krajčo, kajakář Vavřinec Hradilek, modelka Iva Kubelková, herec David Prachař, cukrář Josef Maršálek a manželská dvojice, sportovkyně a herec, Eva a Marek Adamczykovi. Slavnostními večery i úskalími tanečního parketu diváky provedou Tereza Kostková a Marek Eben, pro kterého je moderování soutěže srdeční záležitostí. “Je to pořad, který mám opravdu rád, ale taky je na infarkt,” nechal se slyšet oblíbený moderátor, který také přiznal, že letos poprvé bude moderovat jako pracující důchodce. I pro Terezu Kostkovou představuje kus jejího života. “Pracovního i soukromého. Vše se v něm odráží a prolíná. Těhotenství, kojení, rozvod, svatba, zrání,” říká moderátorka, které to i dnes velice slušelo.

Do boje o titul Krále a Královny tanečního parketu dvanácté řady StarDance, celosvětově oblíbeného formátu BBC, vyrazí taneční páry na obrazovce České televize druhou říjnovou sobotu. I samotní účastníci se už velmi těší. Například Markovi Adamczykovi se líbí, že člověk vůbec netuší, do čeho se to vlastně uvrtal. “Zatím mě úplně netrápí, že to bude možná trochu náročnější, než si představuji. V každém případě to bude zábava,” říká pro Frekvenci 1 herec, který bude tančit proti své manželce, snowboardistce Evě Adamczykové. Richard Krajčo dostal nabídku na StarDance již několikrát, nikdy se mu však účast nepodařila skloubit s kapelou. “Tentokrát se to povedlo a musím přiznat, že jsem měl radost,” přiznává frontman kapely Kryštof, který už prý rezignoval na to, přimět svou manželku, aby s ním začala tančit.

Zpěvačka Tereza Mašková, která mimo jiné v současné době září na prknech Hudebního divadla Karlín v hlavní roli muzikálu The Bodyguard, sdělila Frekvenci 1, že je velký stresař, ale z nabídky na účast měla radost. “Moc si vážím toho, že mě oslovili. Když mi volali, já to ze začátku nepochopila a myslela jsem, že chtějí, abych ve StarDance zpívala. Až během hovoru mi došlo, že tu mám soutěžit, Řekla jsem, že ano a ani jsem se dlouho nerozmýšlela,” směje se Tereza. Naopak herečka Ivana Chýlková přiznala, že její první reakce bylo razantní NE!. Řekla jsem jim, že mi měli zavolat před deseti nebo patnácti lety. V současné době ale nemám žádné obavy a jen se těším.” Modelka Iva Kubelková se o nabídce dozvěděla, když byla na dovolené a zrovna ležela na pláži. Není tedy divu, že byla v tak odpočatém rozpoložení, že nabídku ráda přijala. “Když jsem pak zase nastoupila do pracovního procesu, tak jsem znejistěla. Spoléhám na to, že to bude zážitek, na který člověk jen tak nezapomene,” říká modelka.

Co se týče poroty pro letošní rok, budou pouze ve třech, na rozdíl od předchozích ročníků, kdy za stůl zasedli čtyři. Hodnotit soutěžící budou Tatiana Drexler, Richard Genzer a Zdeněk Chlopčík. Jan Tománek, který býval čtvrtým porotcem, se letos vrátí do pozice tanečníka. Diváci letos nepřijdou ani o hudební doprovod MoonDance Orchestra Martina Kumžáka. Nikdo ze soutěžících zatím netuší, s kým budou na podzim tančit. To se totiž dozví až během června.

Zábava - další články

Doporučujeme