V dobrém i ve zlém ve třech. Svědek vtipně křenil kamarádovi na svatbě

21. října 2019·Zábava·Karolína Stránská

Složením novomanželských slibů začíná zamilovaná dvojice novou životní kapitolu, což často znamená, že se rodina a jejich nejbližší přátelé musí přizpůsobit nové životní situaci. To může být problém hlavně pro nejlepší kamarády a kamarádky, protože jejich parťáci na ně najednou nemají tolik času. Důkazem je tento borec, který se rozhodl danou situaci řešit po svém!

Brittney a Kody věděli, že na svatbu musí Kodyho nejlepšího kamaráda Mitche pozvat. Aby se vyhnuli tomu, že se bude Mitch cítit odstrčen, přizvali ho dokonce na společné focení. Výsledné snímky se povedly natolik, že skoro litujeme, že jsme na tom obřadu nebyli také.

Dokonalé kření fotky byly pořízeny Lindsey Bergerovou. “Říkala jsem si, že by mohlo být vtipné udělat sérii fotek, na které bych znázornila, jak se Mitch vyrovnává se životem po svatbě. Vysvětlila jsem novomanželům, o co mi jde, a pak už se do čela dostal Mitch a zazářil tak, jak jsem očekávala.”

Ač se možná zdá, že Mitch je na fotkách roztrpčený, atmosféra během samotného focení byla podle Lindsey odlehčená a vysmátá. “Je to skvělá parta, se kterou ráda trávím čas. Udělali by cokoliv, co bych po nich chtěla. To jsou ti nejlepší zákazníci. Lidé, kteří se neberou moc vážně a umí se bavit,” dodala.

Zábava - další články

Doporučujeme