VIDEO: Karma je zdarma. Zloději motorky dostali za vyučenou

22. srpna 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Projíždějící řidič zabránil krádeži zaparkovaného motocyklu, který se pokusili odcizit dva muži. K jejich zastrašení se nebál použít trochu tvrdší jednání.

Bezpečnostní kamera v britském městě zaznamenala, jak u zaparkovaného motocyklu, který byl schovaný mezi auty, zastavila motorka se dvěma muži. Jeden se pokusil odemknout zámek, ten druhý sledoval okolí.

Za chvíli u nich zastavilo stříbrné auto, jehož řidič vystoupil a pokusil se zloděje konfrontovat. Muž na motorce však jej však zahnal zpátky do auta, načež mu rozbil levé zpětní zrcátko. Řidič neváhal a v jízdě pokračoval.

Zloději si patrně mysleli, že se jim podařilo svědka zahnat, nicméně to nebyla pravda. Ačkoli muži krádež motorky vzdali, protože je osobní auto vystrašilo, řidič osobního auta si nenechal chování zlodějů líbit a v plné rychlosti k nim zacouval. Oběma zlodějům se podařilo srážce s autem vyhnout, nicméně řidič alespoň narazil do motorky. Zloději vzali nohy na ramena a motorku nechali ležet na silnici. Řidič posléze zavolal policii.

Zábava - další články

Doporučujeme