VIDEO: Rozhovor s politologem narušil chlupatý vetřelec! Doktor nehnul brvou

10. července 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Twitter

Zrzavý kocourek polského akademika se stal úplně mimoděk hvězdou internetu. Vlezl totiž přímo do živého vysílání a tvrdošíjně trval na tom, že teď se se svým páníčkem prostě bude mazlit. Podívejte se na video!

Polský akademik Jerzy Targalski právě natáčel seriózní rozhovor pro televizi NTR, ve kterém hovořil o krizi polského Nejvyššího soudu. Vláda totiž snížila odchod do důchodu ze 70 na 65 let, což mimo jiné znamená, že 40 % soudců musí náhle odejít do důchodu.

Když se historik a politolog vyjadřoval ke složitému tématu, vážnou atmosféru interview náhle narušil nečekaný vetřelec. Do záběru se totiž přikradl doktorův zrzavý kocour Lisius.

Nejprve se na svého páníčka pověsil a poté mu vyšplhal na ramena. Ten přitom nehnul brvou a dál pokračoval ve svém vyjádření s naprosto kamennou tváří. Když mu kocour před obličej strkal ocásek, vědec ho jen přidržel stranou a nenechal se rozptýlit ani tím, když mu jeho mazlíček chvíli olizoval obličej.

“Polský historik a politolog Jerzy Targalski zůstal naprosto klidný, když se během našeho rozhovoru stalo tohle,” napsal posléze reportér k videu a zveřejnil ho na svém Twitteru.

Zábava - další články

Doporučujeme