VIDEO: Tohle v Talentu ještě neviděli! Mladík zazpíval své přítelkyni, ta se s ním pak rozešla

8. září 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube /
ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT

Internet si zamiloval jednoho ze soutěžících talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Je jím mladík jménem Michal Hájek. Porota však nadšení sociálních sítí nesdílela. Všichni čtyři porotci během jeho vystoupení zmáčkli zamítavý bzučák.

“Že jsem dobrý zpěvák, jsem zjistil už jako malý kluk,” uvedl v epizodě před nástupem před porotu mladý Michal. Dokonce se netajil ani tím, že má již zkušenosti se zpěvem před velkým publikem. “Před dvanácti tisíci lidmi jsem zpíval své přítelkyni,” popsal. “Ona se se mnou potom rozešla,” dodal posmutněle.

Na bedra odvážného mladého muže se však po veřejném vystoupení snesla i velká vlna tvrdé kritiky. “Tak si to běžte zkusit osobně, když jste tak chytrý. 36 hodin bez spánku, nepříjemný vzduch, tréma, stres a únava udělají svoje,”napsal později v komentáři pod oficiálním videem s jeho výkonem.

“Neříkám, že se mi nepovedlo, správně, nepovedlo, i když jsem původně tohle zpívat neměl. Ale to už je jedno. Ale říkat o někom, že je postiženej, nebo že tohle byl důvod rozchodu, mi přijde ubohý. Vůbec nic o mně nevíte, ale podle vzhledu a 1,5 minutového videa odsuzujete. Tleskám.  Jsem zvědavej, jak byste tam zapůsobili vy,” vyjádřil se a ohradil se proti kritikům.

Zábava - další články

Doporučujeme