Žena nechala zatknout svého synovce (9). Ukradl jí peněženku

28. února 2020·Zábava·Karolína Stránská

Kuriózní případ se objevil v zahraničních médiích. Neúprosná příbuzná zavolala policii na svého devítiletého synovce, protože jí vzal peněženku a odmítal jí ji vrátit.

Možná se to může zdát dost drastické, ale žena přiznala, že s ním neměla problémy poprvé a toto byla jen poslední kapka. Krátce poté, co k ní chlapec dorazil na návštěvu, všimla si, že jí chybí peněženka. Zeptala se ho na ni a bylo jí řečeno: “Nemůžeš nijak dokázat, že jsem ji vzal.” Ačkoliv se s ním snažila dohodnou, chlapec odmítal peněženku odevzdat, a tak mu pohrozila, že zavolá policii. On však její vyhrožování nebral vážně. Žena proto policii skutečně zavolala.

Krátkou chvíli poté, co policie dorazila, chlapec nekontrolovatelně vzlykal a peněženku tetě odevzdal, zatímco prosil o odpuštění. Když se policie ptala, co se stalo, a dozvěděla se, že chlapec odmítal odevzdat peněženku a jeho maminka si ho nechce vyzvednout, dala chlapci na ruce dokonce pouta. Maminka dorazila o 20 minut později, křičela a brečela tolik, že jí policie pohrozila, že ji také zatkne. S dramatickou historkou se žena podělila na sociální síti Reddit.

Zábava - další články

Doporučujeme