Žena se pochlubila zásnubním prstýnkem. Všechny ale zarazily její ruce

13. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook

Když přijde ona krásná chvíle a dvojice se zasnoubí, leckterá budoucí nevěsta se pak svým přátelům hrdě pochlubí s prstýnkem, který od milého dostala. Když tohle ale udělala neznámá žena na internetu, lidé se mnohem víc než na prsten soustředili na něco docela jiného.

Žádost o ruku je důležitý okamžik v životě mnoha manželů. Leckterá žena či dívka se na onu chvíli těší a už dopředu si představuje, jak asi všechno bude vypadat. Tahle budoucí nevěsta si ale svůj velký okamžik zřejmě představovala poněkud odlišně.

Když se novopečená snoubenka na sociálních sítích s pýchou pochlubila, jaký prstýnek dostala od svého snoubence, dostalo se jí nečekané kritiky. Nešlo přitom ani tak o prsten, jako o samotné ruce ženy.

“Když řekneš ano, ale tvůj prst řekne ne,” napsal kdosi k fotce a sdílel ji ve Facebookové skupině určené ke kritice zásnubních prstýnků.

Foto: Facebook

“Měla by si ho nechat předělat, jestli může. Je mi líto jejích prstů. Ale z těch nehtů je mi úzko,” napsala jedna z žen do komentářů pod fotkou. “Pane bože, vyčisti si nehty. Tolik mikrobů, no fuj,” komentovala další. “Proč se lidé nestydí za své špinavé nehty??” ptala se jiná.

Nakonec ale záleží hlavně na štěstí budoucí nevěsty a ženicha a je poměrně pochopitelné, že v tak důležitý okamžik nemyslela žena zrovna na své nehty.

Zábava - další články

Doporučujeme