Žena se rozhodla přejmenovat dítě, protože tatér jméno zkomolil

8. června 2020·Články·Lukáš Vaněk

30letá Švédka Johanna Giselhäll Sandström si nechala na paži vytetovat jména svých dvou dětí - Novy a Kevina. Tatér se však dopustil omylu, který žena dlouho rozdýchávala.

Řekla jsem mu, co chci vytetovat, tatér pak předkreslil návrh, ale na to, jak se jména píšou, se už neptal, a tak jsem nad tím dál nepřemýšlela,“ řekla švédskému serveru Blekinge Läns Tidning matka. Tatér totiž místo jména Kevin vytetoval ženě na paži Kelvin.

Když jsem pak chybu objevila, úplně se mi zastavilo srdce a myslela jsem si, že omdlím,” přiznala Sandström. Žena si šla poté k tatérovi stěžovat, jenže u něj uspěla jen částečně. Odkázal ji na kliniku, kde by jí mohli tetování odstranit a vrátil jí peníze.

Když však zjistila, že by proces odstraňování by byl příliš zdlouhavý, rozhodla se k netradičnímu kroku – přejmenovat syna. “Nikdy předtím jsem o Kelvinovi neslyšela. Takže jsem si řekla, že žádné dítě takové jméno mít nebude, takže to vlastně bude něco unikátního. Teď si dokonce myslím, že je to lepší než Kevin,” prozradila matka. Syna to prý nijak neovlivnilo, protože mu byly tehdy dva roky.

Vytetovat si chce i jméno třetího dítěte, dcery Frejy. “Napíšu to na kousek papíru a tisíckrát si to zkontroluji,” řekla poučená Švédka.

Články - další články

Doporučujeme