Žena zaznamenala těhotenství s trojčaty týden po týdnu. Zveřejnila i snímky těla po porodu

12. června 2019·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / triplets_of_copenhagen

O tom, že je těhotenství pro tělo velmi namáhavé, zřejmě nikdo nepochybuje. Co ale teprve takové těhotenství s trojčaty! Norka Maria (36), která žije se svým dánským manželem v Kodani, se rozhodla ukázat světu, jak to doopravdy vypadá. A zveřejnila i upřímné snímky po porodu.

Maria se svým manželem již měli jednoho chlapečka, když se rozhodli pořídit si ještě jedno dítě. Jakého překvapení se jim dostalo, když místo jednoho zcela spontánně počali hned tři. Maria se rozhodla průběh svého těhotenství zdokumentovat a podělit se s výsledky na svém Instagramu.

View this post on Instagram

33 + 4 weeks with the triplets. ?????? A little video to show how big my belly is now. ?? ⠀ #expectingtriplets #33weekspregnant #triplets ⠀ ⠀ ⠀ ?? This video is managed by UNILAD, for any requests, please contact licensing@unilad.co.uk ⠀ ⠀

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on

Bříško, jaké jí za několik týdnů narostlo, bylo skutečně impozantní a celé těhotenství bylo značně náročné. Po 35 a dvou týdnech přenášení se manželům narodili Filip, Iben a Agnes.

Maria, která rodila císařským řezem, však ani po porodu neměla zcela vyhráno. Její tělo bylo silnou zátěží dost poznamenané a ještě dlouhé týdny po narození miminek nebylo všechno v pořádku. Trpěla dýchacími obtíži, rozestupem břišních svalů a musela podstoupit několik operací. Matka čtyř dětí však dbá o své zdraví ze všech sil a její stav se stále zlepšuje.

Články - další články

Doporučujeme