23 let si nestříhala vlasy. Takhle vypadá nejslavnější ruská Locika

1. listopadu 2021·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Angelica Baranova. (Foto: se souhlasem Angelica Baranova)

Asi každá žena někdy sní o tom, jak bude mít nádherné dlouhé vlasy a bude se tak moci cítit jako princezna. Ruska Angelica takové kadeře opravdu má. Od pěti let si nestříhala vlasy a teď prozradila své tajemství zdravých a nekonečně dlouhých vlasů. Informoval o tom server Then24.com.

Osmadvacetiletá Angelica Baranova žije v ruské vesnici Pokosnoje a celý svůj život věnovala péči o své vlasy. Její rodiče jí jako malé nedovolili, si nechat pravidelně stříhat vlasy. Věřili totiž v to, že jejich dcera tak bude mít naději na zdravé a husté vlasy.

View this post on Instagram

A post shared by Анжелика Баранова 🇷🇺 (@lik_anzhelik)

Od pěti let na kadeře Angelicy nikdo nešáhl a víra rodičů se proměnila ve skutečnost. Dnes se mladá žena těší z dlouhých vlasů po kotníky, které jsou zdravé a krásné. Dokonce vyhrála soutěž o nejkrásnější a nejdelší vlasy.

View this post on Instagram

A post shared by Анжелика Баранова 🇷🇺 (@lik_anzhelik)

Pokud jste si mysleli, že se o vlasy nějak přehnaně stará, tak jste na omylu. Myje je pouze dvakrát týdně a pro jejich lesk a správnou výživu používá kokosový nebo lopuchový olej. Schnout je nechává volně, nikdy nefénuje.

View this post on Instagram

A post shared by Анжелика Баранова 🇷🇺 (@lik_anzhelik)

I když Angelice někdy vlasy díky své délce překážejí, tak přesto si je nechce zkrátit ani v dospělosti. Je přesvědčená, že bez nich by se její krása vytratila. Co vy, brali byste takové kadeře? Napište nám na facebook!

Životní styl - další články

Doporučujeme