Do draků se zamilovala a obětovala jim každý kousíček svého těla. Amber Luke má tetování i na očích

9. února 2023·Životní styl·Redakce

 Amber Luke (Zdroj: Profimedia)

Ještě před pár lety vypadala  Amber Luke jako normální blondýnka. Nyní má ke svému původnímu vzhledu opravdu hodně daleko. Modelka dnes patří k nejpotetovanějším lidem na světě a svým tělem si vydělává milion dolarů. Jaký je příběh Amber? Informaci uvedla Profimedia a Denik.cz.

Draci jsou ztělesněním mystické magie a prastaré moudrosti. Jejich dech a šupiny vypráví příběhy o moci, síle, symbolech, bohatství a ochraně. Střeží poklady a jde z nich respekt a úcta. Draci se stali inspirací i pro Amber Luke z Austrálie, která se rozhodla, že se stane takovou “lidskou dračicí”.

Amber, které se přezdívá Modrooký bílý drak, utratila za kérky přes 2500 tisíc dolarů a za implantáty tesáků dalších skoro 7 tisíc dolarů. A to jen proto, aby co nejvíce draka připomínala a dosáhla tak svého vysněného vzhledu. Tetování má dívka z Brisbane i na očních bulvách, kvůli čemuž dokonce přišla na tři týdny o zrak. Jen těžko byste tak na jejím těle hledali místo, kde tetování nemá.

Amber Luke (Zdroj: Profimedia)

Dnes vypadá Amber skvěle, ale nebylo to tak vždycky. V dospívání ji trápily deprese, chybělo jí sebevědomí. Proto se rozhodla, že si nechá udělat své první tetování a toto rozhodnutí jí změnilo život. „Miluji každý jeho kousek. Na světě není nikdo, kdo by měl stejná tetování. Je jedinečné, co jsem si na sobě nechala vytvořit,“ říká.

Na svém instgaramu má velkou podporu od lidí, díky svému jedinečnému vzhledu je vyhledávanou modelkou a vydělává miliony korun ročně. To se jí teď hodí, protože celá proměna vyšla zhruba na tři miliony korun. Amber si libuje v odvážných outfitech, na instagramu je často spíše odhalená než zahalená a fanoušky často dráždí. „Máme nové tetování, poznáte kde?” zeptala se jich nedávno. Těžko říct, zda někdo odhadl správnou odpověď.

Životní styl - další články

Doporučujeme