Dvojčata se provdala za dvojčata a otěhotněla ve stejný den. Teď se jedné ze sester narodilo dítě dříve

7. dubna 2021·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Neobvyklý svazek si vytvořila dvojčata v americké Virginii. 33leté sestry Brittany a Briana Deanovy se provdaly za o dva roky starší bratry, také dvojčata, Jeremyho a Joshe Salyersovy. Společně tak prožívají všechny zásadní momenty a žijí ve společné domácnosti. Obě sestry dokonce otěhotněly ve stejný den a jedna už své děťátko přivedla na svět. Informoval o tom list The Mirror.

Sestry si po svatbě, která se konala v roce 2018 na festivalu v Twinsburgu v Ohiu, přály otěhotnět společně. Chtěly tak sdílet zážitky z mateřství a vidět děti vyrůstat spolu. To se jim také povedlo a oba páry miminka počaly ve stejný den.

View this post on Instagram

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins)

Za tu dobu si ženy zvykly na to, že dostávají spoustu zvláštních otázek na jejich osobu.Dostáváme spoustu otázek, které nás někdy zaskočí. Třeba jestli si prohazujeme partnery. Ne, to opravdu neděláme. Jsme možná trochu a hodně společenští, žijeme společně, ale to je asi tak všechno, uvedla pro The Mirror Brittany.

Bohužel doteď dokonalou shodu narušil Jett Salyer.  Syn Brittany a Joshe se rozhodl na svět podívat již 30. března. Předběhl tak svého bratránka nebo sestřenici o pár týdnů. Přesto jsou všichni z narození děťátka nadšení a společné chvilky si užívají.

View this post on Instagram

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins)

Životní styl - další články

Doporučujeme