Realita versus Instagram: Žena zveřejnila své fotky před a po retuši

14. dubna 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Ačkoliv si jsou ženy dobře vědomy toho, že dokonalá těla, která vídáme na Instagramu, mají do reality skutečně daleko, mnohým z nich to stejně nezabrání v upadání do depresí. Právě to inspirovalo návrhářku plavek Karinu Irby k jejímu nejnovějšímu příspěvku.

Australanka (27) zveřejnila dva snímky, jeden před zásahem Photoshopu a druhý po něm. Chce na něm ukázat rozdíl mezi surovou, neupravenou fotkou a fotkou, kterou často na sociálních sítích považujeme za realitu. Od vyhlazení přes smrsknutí po zvednutí, Karina v komentáři uvedla i veškeré detaily úprav, které si na těle digitálně dopřála.

“Pojďme si zahrát jednu hru. Jmenuje se realita vs. Instagram. Každé ráno vstanu a projedu si nové příspěvky na Instagramu a potají zkoumám, která holka si na sobě upravila co,” začíná svůj příspěvek Irbyová.

“Dívky, které sleduji, mají obrovské sledování a často jsou vzory pro mladé holky, které k nim vzhlížejí. Pravdou ale je, že ty dokonalé holky na fotkách takhle nevypadají. Vypadají jako vy, jako já, jako my všichni.”

Karina ale ve svém kázání neztratila smysl pro humor a vtipně dodává, že poté, co si vyhladila celulitidu, odstranila špíčky, zakulatila prsa a zeštíhlila krk, si určitě nikdo nevšiml, že je pokřivený horizont. Instagramové modelky totiž často v retušovací horečce zapomenou, že úpravami deformují zbytek fotky.

Životní styl - další články

Doporučujeme