Horoskop lásky na rok 2024: Svatby, krize i nové vztahy. Co vás čeká v milostném životě?

19. prosince 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Rok 2024 je za pár dnů tady a my můžeme začít nejen rekapitulovat uplynulých dvanáct měsíců, ale také přemýšlet nad tím, co nás čeká v tom následujícím. Tentokrát se podíváme na to, co se nás čeká v následujícím roce na poli lásky.

BERAN

Cesta lásky pro vás v následujícím roku rozhodně nebude nuda. A je jedno, jestli jste zadaní, single nebo randíte. Mohou vás ale také čekat nějaké překážky, což ale patří k životu, takže se jen nadechněte a běžte do toho. Čeká vás rok plný vášně a váš intimní život bude jako divoká řeka. Těšit se můžete na úžasné chvíle, ale také náročné zkoušky, které vás ale posunou dál.

BÝK

Od začátku roku budete cítit napětí ve vztazích a nemáme na mysli jen občasné neshody, ale skutečné výzvy, které by váš vztah mohly ohrozit. Musíte svému partnerovi porozumět a udržet v něm víru a důvěru, jinak vztah nebude fungovat. Když problémy včas vyřešíte, vztahu to může pomoct a můžete ho dostat na novou úroveň. Můžete tak předcházet rozpadu vztahu a naučit se něco nového o sobě a svém partnerovi.

BLÍŽENCI

Rok 2024 bude váš! Budete mít rok plný lásky a radosti. Jestliže máte vztah, tak ten přežije a bude ještě silnější, než kdy dřív. Naplánujte si nějaké cestování, dejte mu svůj čas a lásku. Velmi důležitými měsíci bude únor, srpen a říjen. Z pohledu lásky to bude zajímavé a zásadní pro nezadané i zadané.

RAK

Začátek roku bude skvělý. Očekávejte novou energii a příval lásky a užívejte si romantické chvíle, které posílí váš vztah. Naplánujte si společnou dovolenou nebo romantický výlet, který vaši lásku posílí. Pozor si ale dejte mezi únorem  a srpnem, protože během této doby může být vaše láska vystavena zkouškám, nedorozuměním a konfliktům. Nenechte, aby vám někdo radil a říkal, jak se k partnerovi máte či nemáte chovat.

LEV

Pro vás nebude začátek roku moc veselý. Bude připomínat dlouhou a náročnou cestu, ale musíte vytrvat a neztratit odvahu, i když to často nebude nic snadného. Dejte svému partnerovi úctu, lásku a čas vyjasnit si nedorozumění, radí Jupiter. Zamilované měsíce budou pro vás únor, březen.

PANNA

Na počátku roku to bude takové zahřívací, poklidné a jednoduché. Vaše cesta lásky bude taková klidná plavba po moři. Ale pozor, všichni víme, že velmi důležitá je ve vztahu komunikace a upřímnost. Otevřete se svému partnerovi a řekněte mu, jaké jsou vaše opravdové city. Tak dosáhnete harmonie ve vztahu a díky tomu bude poslední čtvrtletí naprosto fenomenální.

VÁHY

Na začátku roku dostanete šanci získat lásku svého srdce, ale mějte na paměti, že slova mají sílu. Ať v tom dobré nebo špatném slova smyslu. A vy jich máte v kapse dostatek. Je jedno, jestli vztah máte nebo ne, můžete se těšit na období plné romantiky, ale i vážných rozhodnutí. V dubnu, srpnu a září budete možná čelit nějakým milostným problémům. Během této doby je nutné zachovat víru ve váš milostný život a neztrácet naději.

ŠTÍR

Připadáte si, jak když máte klíč k srdci svého milovaného. Máte jedinečnou možnost udělat něco pro svůj milostný život, která se už nemusí opakovat. Hluboká harmonie mezi vámi jako partnery je jako sklenka toho nejlepšího šampaňského po náročném dnu. Vaše vztahy odolají a posilní se a vy nebudete muset čelit žádným zkouškám. A můžete začít myslet i na svatbu. Rok 2024 k tomu bude naprosto ideální.

STŘELEC

Rovnováha, to bude vaše klíčové slovo na následujících 12 měsíců. Váš milostný život bude připomínat horskou dráhu, kdy se budou střídat romantické okamžiky s těmi horšími chvilkami. Únor až duben bude jako vystřižený z reklamy na lásku. Čekají vás dny plné sexu, lásky, vášnivých pohledů a nezapomenutelné romantiky. Po létu ale přijde trochu vystřízlivění a bude zapotřebí, abyste byli velmi ostražití.

KOZOROH

V roce 2024 posílíte důvěru mezi vámi a partnerem. Všechno to bude vypadat, jak z romantické komedie, ale pozor. I ta mívá své dramatické chvilky, proto se mějte na pozoru. Kritické to bude hlavně v létě, kdy napětí bude narůstat. Snažte se vyhnout všem hádkám. Vše se ale zlepší v druhé části roku, kdy to bude připomínat pohádku. Jste znamením, které se rádo ponořuje do vztahů, takže můžete očekávat i novou energii.

VODNÁŘ

Už od samého začátku budete čelit výzvám, ale nemusíte se ničeho bát, stačí být jen trpěliví. Pracujte s partnerem, hlavně v lednu. V únoru a březnu vám Merkur a Venuše přinesou lék na všechny neduhy. V létě a pak poslední dva měsíce v roce vás čekají opravdu sladké chvilky. Milostný rok 2024 bude pro vás opravdu vydařený a vy se nemusíte bát ani třeba svateb.

RYBY

Začátek roku nezačne ideálně a vy se budete muset potýkat s nějakým ztráty. Naučte se odpouštět a pusťte minulost, která vás stále drží zpátky. Únor a březen přinesou nové naděje a vy můžete potkat někoho, kdo vás upoutá a zaujme vás svou energií a charisma. Buďte otevření novým možnostem, ale nezapomínejte na to, co chcete a potřebujete vy. Na podzim se budete muset vypořádat se svými největšími traumaty, ale během této doby se naučíte pracovat se svými hodnotami a sami se sebou.

Životní styl - další články

Doporučujeme