Horoskop na celý týden: Kozorohy čeká období vášně a Raci dají výpověď

14. srpna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Je tu další týden, tak se hodí vědět, na co všechno se máme připravit, co všechno nám hvězdy přichystaly. Mrkněte, ať víte, kdo z vás se může těšit na pohodový víkend a pro koho bude spíše náročnou zkouškou.

Beran

Tak vy se tento týden nemusíte vůbec ničeho obávat. Maximálně vaší neuvěřitelné energie a tendence jít neustále kupředu, takže by se mohlo stát, že pominete přirozený vývoj, který by vás mohl nasměrovat do trochu většího klidu. Dařit se vám bude jak v práci, v osobním životě, tak i po finanční stránce. Především kreativní osoby mohou očekávat vřelé políbení múzou a příležitost předvést svůj talent. Zklamaní jedinci opět otevřou svá srdce a mohou brzy najít novou lásku.

Býk

Vás čeká týden ve jménu změn. Dostanete chuť vylepšit interiér vašeho domova, rozhodnete se přivézt zpět do rodiny, která je pro vás momentálně opravdu vším, zatoulanou černou ovečku a pustíte se do důležitého projektu. Pokud si opravdu máknete a budete mít v práci systém, výsledky budou nad vaše očekávání. I když si do vás někdo rýpne a bude vás chtít srazit na kolena, vy se nedáte.

Blíženci

Dostanete příležitost ukázat, co ve vás je, a tím vám krásně stoupne sebevědomí. Nebude to ale jen tak. budete muset upustit od svých původních plánů a začít myslet jinak. Poslouchejte svou intuici a nelámejte nic přes koleno, jen abyste si zachovala své původní já. Nebylo by to ku prospěchu. Pokud se vám podaří postavit si dobrý odrazový můstek, úspěch vás nemine. Štěstí je na vaší straně, jen je třeba ho správně využít. Pokud plánujete absolvovat nějaký kurz, zapište se do něj tento týden!

Rak

V tomto týdnu nastanou nepříjemné a náročné situace, ze kterých vám bude akorát úzko. Nastanou problémy k řešení a vy nebudete vědět, kde začít. Budete se chtít někam schovat, nechat vše být a nechat to vyšumět. jenže to není ideální řešení. Pokud seberete sílu, kterou v sobě nakonec dokážete najít celkem snadno, vyřešíte i takové nepříjemné problémy, které jste odkládali už dlouho. Pokud se vám podaří najít sílu všemu čelit, uvidíte, že to nakonec nebude tak strašné a dostaví se úžasný pocit štěstí a zadostiučinění. Pokud váháte, zda nezměnit práci kvůli nedostatečnému ohodnocení, je na to ten správný čas.

Lev

Poslední dobou jste měli pocit, že ztrácíte sami sebe. Že události posledních dní vás přinutily, upozadit své charakteristické rysy. A to by se mělo právě tento týden změnit k lepšímu. Opět se budete cítit sami sebou a vaše nejlepší vlastnosti se vrátí v plné síle. Přestože se vám na začátku týdne nebude do ničeho chtít, postupně získáte energii a elán a poslední dny už zvládnete na pohodu a bez nějakých stresů či vypjatých situací. Nezadaní by si měli dát pozor na své milostné činy. Někdo z vašeho okolí se vám zalíbí a nejspíš z toho bude i malý románek. Jenže druhá strana z toho bude chtít udělat něco víc, což nebude vaše vůle.

Panna

Tento týden budete mít chuť více lenošit a je to dobře. Zjistíte totiž, že když v práci děláte ve svém přirozeném tempu a hledíte si jen svého, má to překvapivou efektivitu. Sice tak zjistíte, co jsou vaši kolegové zač, a že vás mohli někteří využívat, ale alespoň vytřídíte lidi, kteří vám nepřináší nic přínosného, naopak vám bez jejich negativní energie bude mnohem lépe. Zklamání může přijít v momentě, kdy si uvědomíte, že to, na co jste celé léto čekali, není takové, jaké jste si vysnili. Mysleli jste si, že to bude znamenat nový začátek bez problémů, ale tak to není. Život je boj i nadále. Uvědomíte si, že už nechcete opakovat svoje chyby a nastane moment, kdy se z vás stane lepší člověk. Dojdete k prozření.

Váhy

Nejste a nikdy jste nebyli konfliktní osoby. Hádkám se snažíte vyhýbat, nebo je dokonce mírnit svým humorem nebo porozuměním a ochotou akceptovat i jiné názory. Umíte se dívat na věci z různých úhlů pohledu, což je skvělá vlastnost. Někomu to ovšem může připadat, že jste slabí a lehce manipulovatelní. Na to si dejte pozor! Jinak je před vámi období radosti a štěstí. Váš život nyní naplní harmonie a pohoda ve všech oblastech vašeho života.

Štír

Tento týden se zaměřte především na práci. Ačkoliv není na pracovišti zrovna nejvlídnější atmosféra a kolegové jsou na nože, nenechte si tím zkazit vaši odhodlanost. Netýká se vás to a naopak toho můžete využít. Jste totiž našlapaný stroj, který se pustí do všeho s vervou a není vyloučeno, že si této vaší píle a pracovního nasazení všimne váš nadřízený. Mezi hádajícími se a vystresovanými kolegy budete zářit jako jasná hvězda, kterou nejde jen tak přehlédnout. Vydržte a možná přijde povýšení.

Střelec

Tento týden dostanete odvahu postavit se těm, kteří se s vámi pokoušeli zametat. Pomyslně totiž bouchnete pěstí do stolu a řeknete: “A DOST!”. Právě vám došla trpělivost s lidmi, kteří vás nerespektovali nebo vám vnucovali své názory, které jste diplomaticky a s úsměvem něžně zahrávali do autů. Nyní lze očekávat pořádný smeč, který všem zavře pusy. Tohle všechno se vám povede, dokážete-li udržet na uzdě své emoce, které se derou na povrch. Ty rozhodnou o tom, zda tento týden vyhrajete nebo přijde zdrcující prohra. Navíc se vám připlete do cesty osudu cestování, které byste ale neměli řešit.

Kozoroh

Týden plný vášně je před vámi, máte se skutečně na co těšit. Nezadaní se zamilují doslova na první pohled a budou chtít se svým novým objevem trávit každou volnou chvilku. Protože je to zkrátka nádherný pocit. Zadaní se zamilují znovu a vzplanou novou vášní ke svému protějšku. Čím déle spolu jste, tím větší žár vášně můžete očekávat. Dokonce dojde i na experimentování v posteli a vyzkoušení sexuálních praktik, na které jste doposud neměli odvahu. Zkrátka budete nabytí takovou vášnivou energií, že budete spalovat vše kolem sebe. Krásně se budete cítit i v práci a budete mít chuť rozdávat radost.

Vodnář

Ať už bojujete s jakoukoliv závislostí či se zlozvyky, tento týden pro vás bude velkou zkouškou. Budete mít tendenci polevit a “výjimečně” se odměnit za doposud vynaloženou snahu ve vašem sebeovládání. Byla by to ale chyba, protože je tu velké riziko, že dojde lusknutím prstu k recidivě. Jinak vás ale čeká dobrý týden, kdy vás vaše intuice povede ke skvělým a dobrodružným zážitkům, takže si do toho nenechte od nikoho kecat. I v lásce si vyjasníte několik věcí, především nacházíte-li se v milostném trojúhelníku.

Ryby

Máte za sebou náročné a stresující období, nicméně pokud si myslíte, že je vše za vámi, není tomu tak. Ne, že by toto nepěkné období pokračovalo, ale dolehne na vás tíha celého minulého týdne. Místo toho, abyste si spokojeně otřeli pot z čela a mohli se uvolnit, stále vás bude provázet nespavost a vaše mysl bude stále v napětí. Soustřeďte se jen na své záležitosti a nenechte se od nich odvést kvůli jiným, kteří od vás chtějí pomoct. Potřebujete relaxovat, k čemuž vám dopomůže především náročná fyzická aktivita. Rozhodně nesahejte po žádných pilulkách. Dobrou radu a vlídné slovo útěchy uslyšíte od moudrého člověka, na kterého narazíte náhodou.

Životní styl - další články

Doporučujeme