Horoskop na tento týden: Raci budou řešit minulost, Střelce zláká nedostupný vztah

19. června 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Pojďme se podívat, co je nám předpovězeno na tento týden. Když nevíme, kudy kam, vždycky si můžeme nechat poradit nebo se nechat nasměrovat hvězdami.

Beran

Tento týden budete v práci i ve studiích jako neřízená střela, nicméně se vám to dost vyplatí. Pokud vám něco už dlouho nevyhovuje, nastane chvíle, kdy pohár trpělivosti přeteče. Vše ale dělejte s chladnou hlavou, nebo to nedopadne dobře.

Býk

Buď si užíváte život a zábavu plnými doušky, nebo naopak pracujete do úmoru. Děláte rozvážné investice, které se vyplatí, protože dáváte peníze do toho, co vás baví a naplňuje, ať už to jsou koníčky nebo děti. Pozor na zbrklé reakce a činy. Nepřinesly by nic přínosného.

Blíženci

Až do pátku bude vše skvělé. Čeká vás spostu zábavy, přijemných setkání a kulturní zážitky. V práci z vás originální nápady přímo srší a v partnerském vztahu je vše harmonické. Od pátku však může dojít ke zvratu a nepozorumění. Nedělejte závěry pouze na základu domněnek. Otevřete pusu a zeptejte se.

Rak

Tento týden se zaměříte na minulost. Dostihne vás něco, s čím se musíte už konečně vyrovnat. Teprve potom se budete moct posunou kupředu. O finance se bát nemusíte, vaše rozhodování ohledně investic je bezpečné.

Lev

Vaše toua po pozornosti za každou cenu může být nebezpečná. Budete mít tendenci přehrávat, hlavně, ať neutrpí vaše pýcha. Ustoupíte partnerovi, hlavně aby ste dosáhl svého v oblasti vášně. Dejte si pozor na ostré a výbušné předměty.

Panna

Vás čeká náročný týden. Budete si velmi uvědomovat své chyby a nedostatky. Pocity méněcennosti se budete snažit smazat tím, že budete velmi pečovat o svou rodinu a o své blízké. Jenže braní zodopvědnosti za druhé vás připraví o iluze. Až o víkendu zvítězí racionalita a soustředění.

Váhy

Začátek týdne bude krásný. Čekají vás nákupy, společenské a kulturní akce a i ve vztahu je vše krásné a harmonické. Ve středu nastane čas, kdy se budete muset více starat o domov a rodinu. Na konci týdne si dejte pozor, abyste si udrželi nadhled. Neberte se příliš vážně, a když vás někdo nepochopí, není to nic proti vám.

Štír

Jste jako výbušná mina, která cítí velký neklid. Vadí vám omezování a za každou cenu potřebujete větší svobodu. Pozor ale na to, jak jí docílíte. Mohlo by se stát, že tak o někoho přijdete. Ve středu už si uvědomíte, že je pro vás důležitá jistota a zklidníte se.

Střelec

Začátek týdne bude trochu ve zmatku, pravděpodobně o něčem, nebo někom ztratíte iluze. Ovládá vás touha po úctě a respektu a jen těžko se donutíte dělat to, co se vám nechce. Na konci týdne pak budete chtít být středem pozornosti. Láká vás flirt a nedostupný vztah.

Kozoroh

Jste krásně vyvážení mezi zodpovědností a střízlivým pohledem na věc a mezi touhou po zábavě a spontánnosti. A to je dobře, protože budete muset udělat velké rozhodnutí, které vyžaduje rozumné přemýšlení bez emocí.

Vodnář

Jste nespokojení a nejste ochotni plnit závazky, které jsou vám nepříjemné. Z pocitu frustrace často vypěníte a přepadne vás vztek. V druhé půlce týdne budete mít potřebu žít na plno, flirtovat a mít pocit, že žijete. Vaše činy vás překvapí.

Ryby

Setkáváte se s nečestností, podvody či chybným odhadem rizik a můžete se cítit ztraceni. Zodpovědný přístup založený na selském rozumu vám ukáže cestu. Od středy si užíváte činnosti spojené s budováním domova, věnujete se naplňování potřeb své rodiny, péči o jejich bezpečí. Závěr týdne přinese optimismus, nadhled či příležitost posunout hranice poznání.

Životní styl - další články

Doporučujeme