Horoskop na tento týden: Vodnáře bude každý milovat a Lvi pochopí, co je to zodpovědnost

11. září 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

V pátek 15. září v 3:39 hodin Luna jako by úplně zmizí, neb nastane novoluní ve znamení Panny. V tento čas je ideální trochu zpomalit, měli byste věnovat čas dostatečnému odpočinku, a také je vhodná doba na odpuštění. Panny jsou perfektní organizátorky, takže byste tento týden měli věnovat dost času plánování.

Beran

Tento týden vám půjde práce pěkně od ruky. Sami budete překvapeni, kolik věcí zvládnete udělat během krátkého časového horizontu. Také vás mohou přepadnout pocity viny za něco, co jste provedli už hodně dávno. Nemá smysl se tím zabývat. Na konci týdne bude ideálně čas na změnu vašeho životního stylu. Vaše odhodlání bude mít totiž potenciál vydržet déle, že při běžných pokusech o změnu k lepšímu.

Býk

V tomto týdnu se vaše problémy, slabosti a strasti vyderou na povrch a vy budete mít potřebu se svěřovat se svým trápením všem v okolí. Dejte si pozor, aby tyto informace proti vám někdo nepoužil. Ideálně se svými slabostmi zatočte tak, že z nich uděláte své přednosti. K tomu stačí, když nebudete příliš sebekritičtí. Snažte se rozpoznat malichernosti, které vás ničí a hoďte je za hlavu.

Blíženci

Ideální příležitost uspořádat svou rodinu zpět do běžného chodu. Ať už jde o společné tradice, aktivity nebo rozdělení domácích prací. Všichni ve vaší domácnosti přijmou své úkoly a povinnosti přirozeně. Dále vás může čekat nepříjemná zpráva o stěhování někoho ve vašem okolí, kdo vám přirostl k srdci a budete se s ním těžko loučit. A zbavte se tento týden věcí, které už nepotřebujete a zbytečně vám doma zabírají místo.

Rak

Očekávejte nepříjemný nátlak ze strany rodiny nebo blízkých osob. Ať už se vám budou snažit přinutit k čemukoliv, vám to bude velmi proti srsti. Pokud se ale začnete hádat, k ničemu to nebude. Zkrátka zkuste nechat vše vyšumět, nebo odkývejte vše, co chtějí slyšet, ať máte klid. Stejně si pak vše uděláte po svém. Vy si nikdy nenecháte do ničeho kecat. Zároveň budete od svých blízkých potřebovat pomoc, té se vám ale nedostane.

Lev

Pro vás nastává čas zodpovědnosti a většího přemýšlení o budoucnosti či finančních prostředků. Pokud patříte k těm, co neberou nic příliš vážně, nemyslíte na budoucnost a zodpovědnosti se vyhýbáte obloukem, nastane u vás viditelná změna. Příjemné bude to, že se ke konci týdne zbavíte nějaké velké starosti, která vám nedávala spát. Bude se vám opět volně dýchat.

Panna

Někdo čeká na vaše vyjádření? Je ideální čas, jít s pravdou ven. I když se vám do upřímnosti nechce, protože to bude patrně znamenat, že ve vztazích nastanou komplikace, více už neotálejte. Neřeknete-li svůj názor a rozhodnutí nyní, bude to už jenom horší. Uvidíte, že to nakonec bude pro dobro věci. Hvězdy vám daly také do vínku nadhled. Budete se moci spolehnout na svou intuici a během tohoto týdne zjistíte, co musíte ve svém životě změnit, abyste se posunuli kupředu.

Váhy

Tento týden nastane situace, kdy si s vámi bude chtít promluvit někdo blízký. Udělejte všechno proto, aby k tomu nedošlo. Není to totiž nic, co byste chtěli slyšet. Jinak se vám bude dařit vyřešit každý problém a spoustu lidí to z vás vycítí. Proto půjdou automaticky za vámi, když si s něčím nebudou vědět rady. Nebuďte sobci a svou schopnost pro tento týden rozdávejte i ostatním.

Štír

Můžete se těšit na vetší obnos výdělku, který ván vyřeší nepříjemnou situaci. Jinak byste si měli dávat pozor na nevyžádané rady, kterých se vám bude dostávat od vašich příbuzných. Klidně si je vyslechněte, ale následně udělejte naprostý opak. Jedině tak nenarazíte a vše půjde jako po másle. Celý týden taky bude přát splnění tajných přání.

Střelec

Tento týden vám nic neunikne. Překypujete už od pondělí energií a budete chtít být u všeho. Přijmete každou výzvu, každou nabídku a každou příležitost. Budete mít totiž pocit, že byste mohli přijít o něco důležitého nebo zábavného. S takovým nasazením se ale může stát, že se nebudete soustředit na detaily a dopustíte se zbytečných chyb. Snažte se občas trochu zpomalit a uvědomit si, zda děláte vše, co je správné.

Kozoroh

Máte-li v plánu někam cestovat, raději zůstaňte doma. Žádná cesta vám nepřinese užitek, ba naopak by mohla spustit něco velmi nepříjemného. Raději se soustřeďte na nějaké samostudium, ideálně začněte s nějaký kurzem. To vám půjde, jelikož právě tento týden budete intelektuálně nejvýš z celého roku.

Vodnář

Celý týden se kolem vás kulminuje pozitivní aura, která udržuje ve skvělé náladě nejen vás ale i lidi, kteří s vámi přijdou do styku. Budete miláček všech ve vašem okolí. Díky takovému naladění se konečně pustíte do dlouho odkládaných záležitostí, které se vám podaří vyřešit raz, dva. To vám na náladě ještě přidá a vy budete cítit, že dokážete dobýt celý svět, a to jen svým úsměvem a laskavostí.

Ryby

Jste-li rozhádaní s blízkým člověkem, nyní je ta správná chvíle na usmíření. Podaří se vám udělat za minulostí tlustá čára, pokud se však odhodláte řešit věci hned. To i za předpokladu, že budete muset ustoupit jako první. Nemusíte se toho ale bát, protože se vám to vyplatí. Abyste si zvedli náladu, kupte si něco, co vám udělá radost. Mějte také na paměti, že není dobré zaobírat se stále dokola jednou a tou samou záležitostí, protože kvůli tomu vám unikají příležitosti, které se už nemusí opakovat.

Životní styl - další články

Doporučujeme