Jak jste na tom s trpělivostí? Které znamení vyletí jak čertík z krabičky a které drží do poslední chvíle?

26. srpna 2022·Životní styl·Redakce

ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud někdo oplývá trpělivostí, je radost s ním něco řešit, či s ním o něčem diskutovat. Pokud ale máte v okolí někoho, kdo okamžitě vyletí a vzteká se, víte moc dobře, jaký problém je s takovým člověkem komunikovat a fungovat. Které znamení patří k těm nejtrpělivějším, a které se řadí k největším flegmatikům, jenž by mohli trpělivost rozdávat? To prozrazuje web Lifee.cz.

Panna

Tak přesně tohle znamení je ukázkou naprosté netrpělivosti. Panny okamžitě vyletí jako čertík z krabičky a trpělivost je pro ně sprosté slovo. Jakmile nějaká aktivita vyžaduje, byť jen kapičku soustředění a trpělivosti, nemá u těchto lidí šanci.

Pokud se s nimi začnete hádat, počítejte s tím, že se okamžitě postaví do opozice a nebudou vůbec vnímat, co jim říkáte. Vyříkat si s nimi něco v klidu je nadlidský výkon. Jediné, s čím jsou ochotni okamžitě nepraštit, je jejich profesní posun.

Střelec

Lidé ve znamení Střelce by si naopak zasloužili metál. Jsou to takoví flegmatici, že pokud se vám povede je rozčílit, musí t být už opravdu něco velkého. Střelci se nerozčilují, nekřičí, nehádají se s vámi. Vše řeší s grácií a na úrovni a díky tomu působí velmi inteligentně a sofistikovaně.

Pokud před nimi stojí někdo, kdo jedná v afektu, nechají ho se v klidu vyvztekat a vše řeší v klidu a s chladnou hlavou. Jediné, kdy Střelcům můžou ujet nervy a pohár trpělivosti může lehce přetéct, jsou manuální práce. Nebývají totiž příliš zruční.

Životní styl - další články

Doporučujeme