Jak se v McDonaldu najíst jen jednou rukou? Lidi rozděluje podivný trik

2. prosince 2019·Jídlo a pití·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Na sociálních sítích řetězce rychlého občerstvení McDonald's se objevil zvláštní trik, který má lidem usnadnit konzumaci jídla za pochodu. Strávníci jsou z něj však spíše rozpačití. Dokázali byste sníst celé menu jen jednou rukou?

Rychlé občerstvení vzniklo hlavně pro lidi, kteří potřebují vzít něco do ruky a rovnou vyrazit. Žádné dlouhé čekání, ideálně dělat při jídle ještě i něco jiného. Pokud máte ale velký hlad a dáte si rovnou celé menu, podobný způsob stravování najednou není možný. Dostanete několik různých věcí, které prostě do jedné ruky nepoberete. Nebo ne?

Na instagramovém profilu společnosti McDonald’s se objevil trik, který vám má právě tohle umožnit. Hranolky, nápoj a burger díky němu udržíte jednou rukou a tou druhou můžete dělat, cokoli je zrovna potřeba.

Stačí, když otevřete krabičku s burgerem, do víčka vysypete porci hranolek a celé to posadíte na svůj nápoj. Brčko z nápoje prostrčíte dírou v zavírání krabičky a tím vše upevníte.

Foto: McDonald’s / Instagram

Pod příspěvkem se okamžitě objevila řada reakcí. Zatímco jedni si nápad pochvalovali, komentovali, že to “celou dobu dělali úplně špatně” a označovali trik za způsob stravování z budoucnosti, jiní tak nadšení nebyli.

“Burger váží víc, než hranolky, takže ta krabička z pití spadne,” byl například přesvědčený jeden z diskutérů. “Není to moc dobrý nápad,” vyjádřil se další. A co si o nápadu myslíte vy? Dejte nám vědět v naší anketě.

[totalpoll id=”336944″]

 

 

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme