Jaké chyby ve vztahu podle znamní zvěrokruhu děláme? Váhy musí sundat růžové brýle, Lvi musí projevit emoce

22. srpna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Občas si říkáme, že je to jak přes kopírák. S někým se rozejdeme a zpětně si uvědomíme, co jsme dělali po celou dobu špatně. Zapřísáhneme se, že už příště stejnou chybu neuděláme, ale zase spadneme do toho stejného vzorce chování. Je to totiž ovlivněno hvězdami a dělat tyhle vztahové "chyby" se odvíjí od našeho znamení zvěrokruhu. Na co bychom si měli dávat největší pozor?

Beran

Pozor na takové partnery, kteří mají tendence vás přespříliš ovlivňovat a manipulovat s vámi! Bezpochyby by se jim to ve vašem případě povedlo. Když jsou Berani zamilovaní, stávají se na partnerech snadno závislými a získají pocit, že je potřebují ke svému životu. Ve fázi zamilovanosti se to může jevit jako velmi romantické, ale ve svém důsledku to pak může pěkně zamávat se sebeúctou a sebevědomím.

Býk

Typický Býk je ve vztazích opatrný a snaží se minimalizovat veškerá rizika ze strachu před zklamáním. Proto si hledá takové partnery, kteří pro něj představují jistotu, a nepouští se do nejistých dobrodružství. Ale někdy se přece jen vyplatí trochu zariskovat – dejte si pozor, abyste stále nebyla tak opatrná a vybíravá, že jednou minete toho pravého.

Blíženci

Dejte si pozor, abyste se nestala obětí vaší nejistoty a nerozhodnosti. Jakákoli rozhodnutí děláte velmi nerada a obzvlášť tak závažná, jaká se týkají možného partnera. Máte strach, že zrovna ten, kterého jste potkala, není ten pravý. Stresuje vás nejen myšlenka, že vám to spolu nemusí vyjít, ale i vědomí toho, že nejste schopna se vašich obav zbavit. Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale na druhé straně kvůli tomu taky může přijít o lásku svého života.

Rak

Zeptejte se sama sebe, co od vztahu vůbec chcete a jestli to také dostáváte. Raci mají sklony se ve vztazích upozaďovat. Ale čas od času je velmi důležité být i v lásce totální egoista.

Lev

Nerada projevujete své emoce, protože máte strach, aby vás lidí nepovažovali za slabocha. Proto emoce podvědomě stále potlačujete a obklopujete se lidmi, kteří jsou naopak velmi emotivní a otevření. A takové si vybíráte i partnery. To ovšem může být problém – přestože vám imponují, těžko se s nimi dlouhodobě naladíte na podobnou vlnu. Zkuste se vašich emocí tolik nebát.

Panna

Váš partner musí být vysoký a romantický, nadšený sportovec a citlivý umělec, za každých okolností duchaplný a zábavný společník. Jste zkrátka perfekcionistka. Ale dejte pozor, abyste se ve vašich představách o budoucím partnerovi trochu neztratila. A uvědomte si taky, že pokud budete chtít, na každém klukovi najdete něco, co vám bude vadit. Jednodušší je ubrat trochu z nároků. Vy taky nejste dokonalá.

Váhy

Láska je slepá. Tohle rčení platí pro Váhy téměř stoprocentně. Pokud jste zamilovaná, vidíte na vašem klukovi jen to dobré a jeho negativní vlastnosti si nepřipouštíte ani v nejmenším.

Štír

Pro Štíry je obtížné důvěřovat jiným lidem a rádi se spoléhají hlavně sami na sebe. Než by se zajímali o názory jiných, dají raději na svou intuici, což je sice pozitivní vlastnost, ale ve vztahu může snadno vést k izolaci a odloučení.

Střelec

Nemusíte být za každou cenu vždy nejsilnější a nejsamostatnější. Nechte si někdy od partnera pomoct, nechte ho, aby o vás pečoval. Proto jste ve vztahu dva, abyste se vzájemně podporovali a pomáhali si. Zkuste do toho jít naplno a láskyplně, jak to často obdivujete u jiných.

Kozoroh

Přestaňte myslet na to, co si ostatní myslí o vašem vztahu. Pokud jste se svým klukem šťastná, užívejte si to, milujte se, smějte se a trochu méně o tom všem přemýšlejte.

Vodnář

Často se cítíte osamělá a čekáte od partnera, že pocity prázdnoty ve vašem srdci automaticky zaplní. Ale to není jeho úkol a ani jeho problém. Přestaňte se litovat, na světě rozhodně nejste sama a některé věci za vás ostatní prostě nevyřeší.

Ryby

Ryby jsou často přitahovány lidmi, kteří na ně – a potažmo jejich život – nemají úplně pozitivní vliv. Jejich očekávání ve vztahu pak nejsou splněna a Ryby jsou zklamané. Zkuste se zamyslet, proč stále dokola chybujete ve výběru partnera, pokuste se chyby pojmenovat a propříště se jich vyvarovat.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme