Krásky? Ani omylem. Tyhle kdysi krasavice s nadhledem a grácií nestárnou

2. dubna 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Někdo umí stárnout s grácií, někomu to jde proti srsti. Plastiky, botoxy a všemožné filtry, tím si některé bývalé krásky pomáhají. Které byste dneska už ani nepoznali? Odpověď hledá web Extra.cz.

Madonna

Madonna se s tím, že stárne nesmířila a přirozený proces se snaží zvrátit, jak to jen jde. Podstoupila mnoho plastických operací, nechala si zpevnit zadek i poprsí, o obličeji nemluvě. Pak ale zpěvačka poznala kouzlo instagramových filtrů, a jak se říká, bylo vymalováno. Sice na nich vypadá lépe, než ve dvaceti, ale když se objevila někde na veřejnosti, je to pro mnohé šok. Nejhorší to pak je, když se královna popu objeví někde ve spodním prádle.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Britney Spears

Britney Spears je příkladem hvězdy, kterou sláva dostala až na dno. Britney zestárla za poměrně krátkou dobu. Může za to i fakt, že třináct let byla pod nadvládou svého otce a nemohla prakticky nic. Jedinou její možností komunikace byl instagram, kde pravidelně sdílí polonahé fotky nebo šílená taneční videa. Těžko říct, jak za pár let bude zpěvačka vypadat, zřejmě to nebude nic moc hezkého.

Bridget Fonda

Bridget Fonda je typem ženy, které by stačilo, kdyby si zašla ke kadeřníkovi nebo se naučila si doma upravovat vlasy. Herečka výrazně přibrala a změnila se k nepoznání. A vypadá to, že kdysi krásné herečce je to dnes úplně jedno a venku chodí oblečená jak bezdomovec.

Bridget Fonda (Zdroj: Profimedia)

Jane Fonda

Jane Fonda, teta Bridget, byla kdysi pověstná svou krásou. Navíc byla proslulá tím, že uměla stárnout s grácií. Jenže pak se objevily záběry, které byly pořízeny během koronavirového období a mnozí se opravdu vyděsili. Jane začíná pomalu připomínat voskovou figurínu. Těžko říct, co se herečce stalo, ale snad si uvědomí, že věk nezastaví a je potřeba se s úpravami už trochu uklidnit.

Raquel Welch

Neskutečnou proměnou prošel i sexuální sexsymbol Raquel Welch. Herečka byla považována za jednu z nejkrásnější žen své doby. Díky tomu, že její tatínek pochází z Bolívie se pyšnila exotickými rysy, které její sex-appeal jen podtrhovaly. To už je ale pryč. Raquel podstoupila několik plastik a založila firmu na paruky. Nikdy se navíc netajila tím, že je sama nosí. Navíc velmi přibrala a i ona je k nepoznání, což je obrovská škoda.

Raquel Welch (Zdroj: Profimedia)

Životní styl - další články

Doporučujeme