Léto nebo zima? Zjistěte podle svého znamení, jaké roční období preferujete

25. srpna 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační obrázek (Zdroj: Shutterstock)

Milujete, když je venku čtyřicet stupňů, chodníky jsou rozpálené a na vaši kůži dopadají paprsky slunce? Nebo naopak, když se stmívá dříve, zabalíte se do chundelatých kabátů a dek a z domova můžete pozorovat jak se na zem snáší sněhové vločky. Bleskproženy.cz vám prozradí, jaké roční období preferuje vaše znamení.

Beran

Milujete léto, protože je to pro vás čas rozkvětu a vaše osobnost se nejvíce projeví. Jste aktivní, sportujete a věnujete se činnostem, které vám pomáhají cítit se svěže a skvěle. Mnohem více vám vyhovují horké dny, než ty chladné, zima prostě není váš šálek čaje.

Býk

V zimě nacházíte pohodlí, protože souzní s vaší klidnou osobností. Raději se zachumláte do teplých dek a do ruky si vezmete horký čaj, než abyste se v létě potili a umírali vedrem. Zima vám pomáhá ovládat hněv a tvrdohlavost, které kvůli své osobnosti občas musíte potlačovat.

Blíženci

Milujete společnost, kterou více vídáte v letním období. Grilovačky nebo párty u bazénu, to prostě zbožňujete. Také jste nadšení, když můžete vyrazit s partou přátel na výlet. A to se prostě lépe dělá v létě. Navíc můžete ukázat své dokonalé letní modely.

Rak

Sice máte v létě narozeniny, takže by to mělo být vaše nejoblíbenější část roku, ale tak to rozhodně není. Divoké večírky v létě vyměníte za útulné zimní večery, které trávíte se svým partnerem. Zima vám přináší štěstí, protože můžete být se svými nejbližšími doma a popíjet horkou čokoládu.

Lev

Je čas, abyste sundali sluneční brýle a ukázali, co ve vás je. Léto je vaše období. Milujete se vystavovat slunci, popíjet drinky, jít se občas schladit do vody a mít celý den dobrou náladu. Navíc, co je lepšího než skočit do bazénu a odplavat daleko od svých běžných starostí?

Panna

V zimě ze sebe umíte vydat jen to nejlepší. Milujete chladný vzduch, protože vám dodává pohodu a sílu. Ještě lepší je, když začne sněžit, protože sněhové vločky vás fascinují a občas si přejete být takovou vločkou. V tomto období se nejvíce soustředíte, což vám pomáhá hlavně v plnění pracovních úkolů.

Váhy

Vy chcete, aby všechno bylo vyrovnané a nic se nikdy nedostávalo na jednu či druhou stranu. Co se týče ročních období, ani u nich to není výjimkou. Máte rádi léto, protože se v něm můžete více bavit. V zimě ale zase oceníte chladnější vzduch, který uklidňuje a navíc máte rádi oslavy Vánoc a Nového roku. Dá se tak říci, že zima je pro vás malinko snesitelnější, než léto.

Štír

Nadšení jste, když přichází zima, protože jsou Vánoce. V tomto období se potkávají přátelé a rodina, v jejichž společnosti je vám nejlépe. Jste s nimi, venku je tma a zima, ale vy jste v té nejlepší společnosti a dáváte si něco dobrého k jídlu a pití. Horká čokoláda nebo svařák, to je vaše.

Střelec

Vaše dobrodružná povaha touží po svobodě, cestování a užívání si toho nejlepšího, co jde. To se dá dělat i v zimě, ale v létě je to přeci jen komfortnější, proto je to vaše oblíbené období. Můžete chodit ven, stýkat se a bavit se či poznávat nové lidi okolo sebe. Nic vám nebrání k tomu vzít si batoh, tenisky a plavky a vyrazit do světa.

Kozoroh

Rádi plánujete, a tak vám zimní období dává ideální čas k tomu zamyslet se nad uplynulým rokem. Co se vám povedlo, co už méně a co jsou vaše cíle do dalších 12 měsíců. Zima vám k tomu poskytne ideální příležitost k tomu, co opravdu chcete a co chcete dosáhnout.

Vodnář

Jste dost velcí introverti, kteří se rádi vyhřívají na zimním slunci, jsou zachumlaní v peřinách, mají svůj čas jen pro sebe a nemusí nikam chodit, protože se většinou nic neděje. Nejraději jste doma, protože tam vám nikdo nemůže ublížit a je to vaše komfortní zóna, kde jste zbaveni jakéhokoliv společenského vyžití.

Ryby

Snění ve vlastní říši plné divů, snů, zázraků a květin. To je pro vás to nejlepší, jak prožít svůj život, i když ho vlastně vůbec nežijete. Jste nejraději, když můžete sní ve vašem imaginárním světě, kde si užíváte veškerou zábavu, jste aktivní, pružní a flexibilní. Zkrátka léto, to je váš život.

Životní styl - další články

Doporučujeme