Máte domácnost na chvíli celou jen pro sebe? Tohle dělají ženy, které jsou doma samy

12. září 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Každý potřebuje někdy chvilku o samotě. Především proto, aby mohl dělat věci, o kterých nikdo nesmí vědět. Ačkoliv každý preferuje jinou činnost, tyhle drobnosti dělají snad všechny ženy. Všechny to ale popřou, protože to nikdy nebudou chtít přiznat. Které to jsou? To prozradil web Dáma.cz.

Zpívají s hřebenem v ruce

V každé ženě se náhle probudí vnitřní Jennifer Lopez nebo Shakira, pokud se ocitne sama doma. A je úplně jedno, že před jiným člověkem by jinak nevydala ani hlásku, protože je přesvědčená, že zpívat neumí. Když je žena doma sama a začne hrát její oblíbená písnička, čapne do ruky hřeben, lak na vlasy nebo vařečku a představuje si sebe samu na obřím pódiu a zpívá z plna hrdla. Samozřejmě se nezapomíná kontrolovat v zrcadle, zda se u toho svůdně kroutí stejně, jako již zmíněné pěnice.

Pláčou

Nemusí to znamenat, že jsou nešťastné nebo smutné. Pláč bývá osvobozující a občas je potřeba tu páru upustit. Stačí se podívat na smutný nebo dojemný film, písnička vyvolávající vzpomínky a občas stačí jen lehce dojemná reklama v televizi. Ženy mohou dát svým emocím průchod, aniž by se za to musely stydět nebo vysvětlovat “co jim zase je”.

Šmírují

Nemůžou to přiznat, ale ženám to v dnešním světě sociálních sítí nedá a šmírují. Šmírují, komu partner olajkoval fotku v plavkách, co nového zveřejnil jejich bývalý, nebo zda je partnerova bývalá stále tlustší a tlustší. Nebo si zkrátka najdou jiný objekt zájmu, pro jehož sledování a šmírování mají vážný důvod.

Chodí nahé

Nikdo netvrdí, že ženy nechodí nahé, i když je jejich partner doma, ale žádná si nahotu neužije tolik, jako když se na ni nikdo nekouká. Nemusí se hlídat, nemusí zatahovat břicho a nemusí myslet na svou celulitidu. Je prostě jen sama sebou taková, jaká skutečně je. Znáte ten pocit svobody?

Sedí na záchodě s otevřenými dveřmi

Může to znít jako banalita, ale přináší to neuvěřitelný pocit rebelie. A pokud mají doma kočku, mohou se těšit na zvířecího společníka, který si chvíle na záchodové míse užije s nimi. A může si tam sedět, jak dlouho chce.

Prosedí hodiny u seriálu

Zkrátka si pustí svůj oblíbený holčičí seriál, ze kterého vstávají partnerovi vlasy hrůzou a zhlédnou hned několik dílů za sebou… a nedělají  u toho nic. Nevěší prádlo, neutírají prach, nevaří. Prostě jen sedí, koukají a jí. A nemají u toho výčitky a pocit viny, že je ve dřezu neumyté nádobí.

Životní styl - další články

Doporučujeme