Máte své oblíbené zvíře? Dokáže o vás prozradit spoustu věcí

26. září 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Je to oblíbená otázka už u dětí: Jaké je tvoje oblíbené zvíře? Děti mají většinou jasno. Jasno ale má i řada dospělých. Mají svého zvířecího favorita, který se jim někdy dokonce zjevuje i ve snech. Máte ho i vy? Pokud ano, pak prozradí mnohé o vaší povaze. Informace přináší Dáma.cz.

Slon

Vaší silnou stránkou je schopnost koncentrace a síla, s jakou dosahujete svých cílů. Jakmile si něco vezmete do hlavy, nezastavíte se, dokud to není hotové. Vše ostatní pak odsouváte stranou, dokud nesplníte to, co vás momentálně pálí. K chybám druhých jste velkorysá, nemáte problém odpouštět.

Vlk

Vyzařujete kolem sebe auru bezpečí a důvěry. Ostatně pro vás opravdu neexistuje nic důležitějšího než vědomí, že všichni členové vaší rodiny jsou šťastní a spokojení. Jste ochotná, obětavá a přátelská, což bohužel znamená, že vás občas má někdo tendenci využít. Pokud na to přijdete, probudí se ve vás vztek, který by nikdo nečekal. Jakmile vás někdo opravdu zradí, neodpouštíte.

Želva

Vaši vytrvalost by vám mohl každý závidět. Překážky vás nezastaví. Víte, že vás posílily a že jen díky nim jste taková, jaká jste, čili rozumnější, silnější a zkušenější. I v dospělosti často vyhledáváte náročné úkoly, díky kterým se posouváte dál. Neúspěch vás nezlomí. Také proto jste v profesním životě zpravidla velmi úspěšná a uznávaná.

Jaguár

Jste velmi sebevědomá. Co je vaše, je jen vaše a všichni by si to měli pořádně zapsat za uši. Myslíte a děláte si, co chcete. To je sice známkou silné osobnosti, ale dejte si pozor, abyste nesklouzla k sobeckosti. Máte ráda společnost, i když si klidně vystačíte sama. Jste dříč, ale se stejnou energií se umíte také pobavit a vypnout.

Nosorožec

Spoléháte se převážně na svoji sílu. Fyzickou i duševní. Taktika, kterou zastáváte, je: Nejdřív jednej, potom mysli. Což, jak jste sama poznala, není lidmi kolem vás vždy zrovna nejlépe pochopeno. Váš životní partner musí být někdo, kdo je schopný milovat a ochotný bránit vaši vznětlivou a vřelou povahu.

Velryba

Jste klidná, přemýšlivá a z duše nenávidíte konflikty a hádky. Zbožňujete svoji rodinu, ale skvěle to umíte hlavně s dětmi. Na lidi, kteří vás neznají, můžete možná působit chladně a odtažitě, dokud neodkryjí, že si v podstatě jen žijete ve svém světě vlastních myšlenek.

Šimpanz

Vaše nadšení pro život je až obdivuhodné. Jste ozdobou každé společnosti a člověkem, kterého touží mít každý v týmu. Jste neustále v pohybu, lačníte po nových zážitcích a lidech, se kterými je můžete podniknout. Navzdory zdánlivě lehkovážné povaze ale cítíte silné rodinné vazby.

Panda

Co na tom, že ostatní medvědi se cpou masem? Vy si dáte bambus a jste spokojená. Bez problémů se přizpůsobujete tomu, co vám život přinese, a příliš nedáte na rady svého okolí. Jste si jistá, že sama moc dobře víte, co je pro vás to nejlepší. A co milujete nejvíc, je spojení dobré společnosti a dobrého jídla. Jste hotová požitkářka a máte mlsný jazýček.

Kočka

Kočka je symbolem ženské a duševní energie. Je nezávislá, majetnická  a o moc se nedělí, vládne. Právě teď je nejvyšší čas porvat se o to, co je vaše. Nepřistupujte na kompromisy a nedejte nikomu šanci. Musíte vytáhnout drápky a pustit se na lov. Ohleduplnost stranou!

Liška

Liška představuje nejen mazanost, lstivost a smysl pro humor, ale také pud sebezáchovy. Pokud momentálně řešíte nějaký problém, nesnažte se zvítězit za každou cenu. Liška vám napovídá, že občas vyhraje ten, kdo uteče. Pozorně si všímejte všech detailů.

Myš

Představuje zaměření na detail, nevinnost a důvěru. Myši jsou opatrné a orientované na rodinu. Naznačují vám, že byste měli pomoc, podporu a důvěru hledat v kruhu rodiny. Polevte s prací, méně se stresujte a věnujte svůj čas svým blízkým.

Pes

Pes představuje věrnost, ochranu, společenství a patřičnou divokou a nezkrocenou energii. Naznačuje vám, že jste ve šťastném období vašeho života. Vše, na co sáhnete, se vám daří a přitom neztrácíte nic ze své lehkosti a přátelského přístupu.

Sova

Sova reprezentuje magii, tajemství a skryté vědění. Když se objeví, může to značit, že byste měli věnovat velkou pozornost něčemu ve svém životě, možná svému zdraví nebo duševnímu rozpoložení.

Životní styl - další články

Doporučujeme