Matka chtěla pro syna lepší život, dala ho k adopci. Po 44 letech se konečně setkali! VIDEO

27. prosince 2017·Životní styl·Redakce

FOTO: Youtube

Diana Laney nyní zažívá nejdojemnější momenty svého života. Před 44 lety jí opustil manžel a ona nezvládala finančně zajistit své 3 děti. Toho nejmladšího z nich dala k adopci, aby měl lepší život. Od roku 1973 se však tento příběh dočkal dalšího pokračování.

Když Diana dala pryč svého syna, žila její rodina bez manžela ještě pohromadě v americkém městečku Clarksville. Její dceři Mimi bylo 23, když se dozvěděla se o svém mladším bratrovi Caseym. “Nikdy jsem se nedozvěděla, proč mi to maminka nechtěla říct. Řekla mi to až rodinná známá a od té doby jsem byla na matku dlouho naštvaná,” svěřila se Mimi pro DailyMail.

Mimi se bratra rozhodla vyhledat, ale nešlo to moc podle jejich představ. Podařilo se jí to až po dlouhých sedmnácti letech. Na sociální síti tehdy narazila na jeho adoptivní sestru a zjistila, že Casey žije v 800 kilometrů vzdáleném Ohiu.

Když jsem ho našla, plakala jsem. Bylo to neskutečné, vzrušující a zároveň děsivé. Nejdříve jsme si dva dny psali a nakonec jsme si zavolali a dohodli jsme se, že se potkáme na Den díkuvzdání. Moje matka byla tak nervózní, že jsem celou večeři musela uvařit sama. Je mi neskutečné vděčná, nikdy si nepředstavovala, jak nádherné by to mohlo být,” řekla Mimi.

Ptáte se, jak se celou dobu měl Casey? Adoptovali ho když mu bylo 7 let. Jeho adoptivní matka ale za 11 let zemřela na rakovinu. Tehdy Casey podlehl alkoholu a drogám. Před třemi lety se ho ale ujal kamarád, který ho vytáhl z nejhoršího a už jsou to 3 roky, co je Casey abstinent.

Kdyby mě našli o něco dříve, dost bych se za sebe styděl. Teď mám krásnou ženu, a dokonce jsem poznal svou biologickou rodinu. Můj život je naplněný,” zakončil Casey.

Životní styl - další články

Doporučujeme