Milovnice Harryho Pottera za všech okolností. Dívka si vytvořila plesové šaty ze stránek o kouzelníkovi

21. května 2022·Životní styl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Hailey Skoch z amerického Arkansasu je velkou milovnicí Harryho Pottera. Proto se rozhodla, že z knih o mladém kouzelníkovi vytvoří svoje maturitní šaty. Ke knihám má speciální vztah, protože jí pomohly překonat rozvod rodičů. Informaci přinesl Daily Mail.

Osmnáctiletá studentka Hailey Skoch miluje čtení a knihy Harryho Pottera. „Viděla jsem pár videí na TikToku, jak takové šaty udělat. Rozhodla jsem se ale, že je chci mít ještě lepší,“ říká dívka. S knihami vyrůstala a navíc jí pomohly překonat rozvod rodičů.

Svoje maturitní šaty vytvořila ze stovek různě překládaných stran knížek a pomohla jí je vytvořit maminka Valerie. Ta pracuje jako kostýmní výtvarnice. „Pomohla mi dát všechno dohromady s korzetem, navíc měla i pár skvělých nápadů, jak ozvláštnit živůtek,“ říká.

View this post on Instagram

A post shared by ✨Hailey Skoch✨ (@zer0_t0_her0_13)

Zhotovení šatů zabralo dost času a nikoho asi nepřekvapí, že u jejich výběru sledovala filmy o mladém kouzelníkovi. Na maturitním plese vzbudila zaslouženou pozornost. „Bylo to fantastické. Rozhodně jsem nečekala tolik pochval a komplimentů,” říká. Model ukázala na sociálních sítí a její nápad se líbil nejen fanouškům Harryho Pottera, ale i mladým návrhářům.

Životní styl - další články

Doporučujeme