Může fungovat otevřené manželství? Žena promluvila o zkušenosti s polygamií

17. května 2020·Životní styl·Redakce

Necítíte se v manželství touhu? Něco vám chybí a nedokážete to pojmenovat? Tato žena se to rozhodla řešit.

Anita se rozhodla vdechnout svému desetiletému manželství nový život. Uvědomila si, že jejich svazek něco postrádá a dlouho dobu to nedokázala pojmenovat. Cítila se osamělá, a proto si nejdříve začala hledat nové přátele, uvedl deník Daily Mail.

Přihlásila se do psacího kurzu, kde ji nejvíce bavilo psát o ženě, která si rozjela aférku. Jako součást průzkumu pro autenticitu příběhu začala Anita číst spoustu materiálu o polygamních vztazích. Jednu z knih, které přečetla, doporučila svému manželovi, Marcovi.

Plakala jsem a ve finále jsme se na sebe hrozně naštvali,“ řekla Anita. Pak ale Marc souhlasil s tím, že by se to mělo zkusit.

„Trošku jsem tápala, když jsem měla znovu začít randit,“ přiznala se žena. Poté ale našla portál, na kterém lidé sdílí stejný názor jako ona – monogamie zkrátka není to pravé ořechové.Nalézala jsem tam věci, například o sexu, které se mi začaly líbit. V životě jsem nad nimi nepřemýšlela a docela to na mě zapůsobilo.“ Během pár dní už byla Anita na první rande.

Je to hlavně o nějakém kontaktu a spojení. Právě tak jsem před dvěma roky poznala Andrea. Měli jsme toho spoustu společného. Oba dva jsme si mysleli, že mohou dlouhé vztahy fungovat. Andreo Marca poznal až po devíti měsících. Naše děti poznal po roce. Je jim deset a osm, jsou moc mladí, aby znaly detaily. Nějak jsem jim to vysvětlila.

Andreo se i tak vídal s jinými ženami. Anita ze začátku žárlila ale naučila se to ovládat.Vím, že spoustu lidí nedokázalo pochopit mou situaci. Řekla jsem o svém plánu matce. Ta mě velice překvapila. Řekla, že s tím souhlasí, a hlavně ať jsem šťastná.

Marc byl vždy svobodný a mohl vídat ostatní lidi. Po pár schůzkách se rozhodl, že to není nic pro něj. Před osmnácti měsíci spolu manželé přestali spát úplně a rozhodli se, že půjdou od sebe. I tak ale pořád žijí pod jednou střechou.

Marc a Anita chtějí stále trávit  například Vánoce společně. „Nechci zabíjet ty kousky vztahu které pořád fungují. Jestli ho miluji? Ano! Už to ale není ta sexuální láska. Navždy zůstane důležitou součástí mého života.

Životní styl - další články

Doporučujeme