Která znamení postrádají soucit? S těmito krutými lidmi není radno si zahrávat

21. března 2022·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Lidé mají své světlé i temné stránky. Některé jsou dané geneticky, některé získáme výchovou (nebo nevýchovou) a některé plynou z našeho charakteru a znamení zvěrokruhu. Každé znamení disponuje něčím jiným a některá se v mnohých ohledech podobají. Následujících pět znamení určené webem Dáma.cz spojuje jedna nepěkná vlastnost a tou je krutost. Lidé v tomto znamení nemají vrozený soucit a aby ostatním lidem neubližovali, musejí s touto vlastností sami pracovat.

ŠTÍR

Krutost Štírů se projevuje především v jejich schopnosti najít vaše slabé místo a přímo na něj zaútočit. A pokud sami nebudou spokojení, nebude jim dělat problém přesně tohle aplikovat. Do všeho se vrhají po hlavě a jsou velice vášniví, ovšem pak se právě často stává, že narazí, a to pak metají blesky na všechny strany. Pokud se jim povede někomu ublížit, uleví se jim. Mívají velmi krátkozraký pohled na věci a dost často jsou krutí, pokud nedostanou to, co chtějí.

RAK

Raci nejsou tak vášniví jako Štíři, ovšem emocí je v nich víc než dost. A tím, že je nedávají příliš najevo, nestačí se pak jeden divit, když se jejich zlost dostane na povrch. Pokud mají strach, že přijdou o něco, na čem lpí, dokážou být opravdu krutí, zlí a divocí. Pokud u Raka zpozorujete, že se začíná chovat přecitlivěle, raději se stáhněte a nechte ho vybouřit, aniž by to ublížilo vám.

KOZOROH

Lidem narozeným v tomto znamení chybí empatie a leckdy se spíše radují z neštěstí druhých, než by jim podali pomocnou ruku. Nemají problém ublížit svým blízkým natož svým nepřátelům. Vmetou vám do očí takové věci, že budete chtít utéct a rozplakat se. Pokud se jejich krutost dostane na povrch, zapomenou na slušné chování i na to, co se sluší a patří.

BERAN

Berani jsou divoké znamení ohně. Když se rozzlobí nebo je něco rozruší, mohou se začít chovat agresivně nebo dokonce krutě. Jsou velmi ambiciózní a konkurenceschopní, a když jim někdo bude bránit v cestě za úspěchem, můžou být opravdu velmi nepříjemní. Bez skurpulí jim hodí klacek pod nohy, hlavní je, aby vyhráli. Jakmile ale docílí toho, čeho chtěli, jejich krutost je ta tam a jsou z nich opět skvělý společníci.

LEV

S krutostí sobě vlastní vás Lvi rozcupují na maličké kousky, budou-li se cítit v ohrožení. Lvi dobře vědí, jak se chovat diplomaticky a politicky korektně. Moc dobře vědí, co a jak říkat, aby to vypadalo dobře „na papíře“, ale ve skutečnosti vám to může vytrhnout srdce z těla. Tahle divoká koťátka mají pořádné drápky, a když se rozhněvají, mohou se v nich probudit kruté vlastnosti. Zase záleží jen na zrozencích tohoto znamení, zda podlehnou své sudbě.

Životní styl - další články

Doporučujeme