Kadeřník si získal ženy netradiční metodou. Vlasy jim barví oříškovou pomazánkou

22. ledna 2020·Životní styl·Redakce

FOTO: Instagram / abedallahitani

Jak vlasy bavit bez chemie? Tuhle otázku si položil dubajský bloger a kadeřník Huda Kattan, kterého napadlo obarvit zákaznici lískooříškovou pomazánkou a kondenzovaným mlékem. Těžko říct, proč zrovna těmito dvěma potravinami, nicméně to funguje. Podívejte se na výsledek. Jeho příběh přinesl DailyMail.

Kdyby tahle zpráva vyšla 1. dubna, ťukali bychom si na čelo s tím, že je to dobrý apríl. Ale o příběhu dubajského kadeřníka novináři informují zcela seriózně.

Huda Kattana napadlo obarvit vlasy hodně zvláštními potravinami. Na videu, které zveřejnil na Instagramu a viděly ho už desetitisíce lidí, ukazuje, jak blonďaté krásce vlasy nejdřív umyje a pak na ně aplikuje vyživující masku. Po dalším umytí na vlasy nanese pomazánku a kondenzované mléko a prameny zabalí do alobalu. Na konci videa už vidíme vlasy obarvené a upravené.

Podívejte se, jak barvení oříškovou pomazánkou a kondenzovaným mlékem funguje:

View this post on Instagram

#nutellachocolate & #milkshake #caramel #haircolortransformation by salon abed & samer @abedallahitani @samermishreff @abedandsamerbeautysalon book your appointments now for the latest trendy looks. Life is not perfect but we make sure that your hair can be! #hairvideo #haircolor #hairdo #hudabeauty #hairextension #hairstyles #haircolor #abedallahitani #hairfashion #hairclip #hairdubai #hairegypt #hairlondon #haircanada #france #italy #bahrain #america#styleartists#abedallahitani #samermishreff #abedandsamerbeautysalon

A post shared by Abed | عبدالله عيتاني (@abedallahitani) on

Video ze židle zvedlo hodně lidí, kteří tvrdí, že jde o nesmysl a kadeřník se chce jen proslavit. Další videu věří, ale poukazují na to, že už se bojí pomazánku jíst. “Jestli jde použít na barvení vlasů, dokážete si představit, co to dělá s vaším trávením,” píše na Instagramu jeden z uživatelů.

Těžko říct, jestli pomazánka  dokáže udělat takhle krásnou barvu, pravda ale je, že třeba čokoládu nebo kokosový olej některé ženy používají jako masku. Prý pomáhá růstu vlasů a vlasy jsou po ní pak lesklejší.

Podívejte se na “nutellovou” proměnu v galerii:

Životní styl - další články

Doporučujeme