Po čem muži skutečně touží a my o tom nejspíš ani nevíme

1. září 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Jestli si myslíte, že muži chtějí prsaté blondýnky s vosím pasem, které budou umět svíčkovou lépe než jejich maminka a ještě k tomu se budou v posteli rovnat sestříhanému výkonu hereček z filmů pro dospělé, nejspíš vás překvapí, po čem muži doopravdy touží. Jsou to totiž takové věci jako je úcta, důvěra, láska, jemnost a něha.

Muži skutečně chtějí najít ženu, která jim dá pocit, že jsou skutečnými chlapy. Pokud jim budete umět dát pocit zvláštnosti a dáte jim prostor k tomu, aby vás dobyli, budou vám nosit modré z nebe. Ukažte, že věříte v jeho sílu, mužnost a máte k němu úctu. A nikdy s ním nezacházejte jako s kusem hadru.

Možná vás to překvapí, ale dalším důležitým aspektem, po kterém muži touží, je ten, aby žena uměla vytvořit doma pocit bezpečí a domova. Protože jen žena umí vytvořit v domácnosti ten správný domov. Žena se kterou se bude chtít chlap usadit a ona bude tím pojítkem celé rodiny.

A samozřejmě muži nechtějí jen hezkou, nudnou tvářičku, se kterou se nepůjde dát bavit o ničem jiném než o módě a seriálech. Muži si nechtějí předplácet módní časopisy na prostudování, aby měli o čem se svou ženou mluvit. Dají všechno za to, mít po svém boku přemýšlivou a chytrou partnerku, se kterou budou moci vést duchaplnější konverzaci.

A v neposlední řadě muži chtějí vědět, že jsou milováni.

Životní styl - další články

Doporučujeme