Říjnový horoskop: Střelci si budou nastavovat hranice, Vodnáře čeká měsíc změn

1. října 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Je tu nový měsíc a s ním i nový horoskop. Co vás v říjnu čeká v lásce, v práci, na poli zdraví či peněz? To se dozvíte právě teď v našem říjnovém horoskopu.

BERAN

Je dobré vyřešit všechny staré věci a uzavřít minulost, i když to nejde vždy najednou. Musíte si všechno rozvrhnout a postupně se otvírat a dokončovat, co je potřeba. V rámci rodiny se bude jednat hlavně o nedokončené věci doma nebo na chalupě. Jestliže můžete pověřit partnera, udělejte to.

BÝK

Na začátku měsíce si trochu zaflirtujete. Pokud to nezastavíte, můžete se dokonce i zamilovat. Nechte si své tajemství ale zatím pro sebe, i když se budete chtít svěřit kamarádce. Zatím ještě vydržte a dejte čas potencionálnímu vztahu.

BLÍŽENCI

Pozor na peníze nejen na začátku měsíce, ale i na jeho konci. Budou vám totiž hrozit ztráty a špatné investice. Na konci měsíce přijde ztráta spojená se vztahem, ale zažijete skvělý sex a dokonce i lásku. Takže se nemusíte ničeho bát.

RAK

Z minulosti se objeví někdo, koho jste dlouho neviděli. Potkáte se úplnou náhodou a dokonce i nějakou dobu nebudete tušit, odkud ho znáte. Pak si ale vzpomenete, proč jste na něj chtěli zapomenout. Možná se tím setkáním otevřou staré rány, ale je načase je zahojit.

LEV

Naučte se řídit se vlastním rytmem. Často totiž podléháte vlivu okolí, jste empatičtí, což vám může kazit dobrou náladu. Tento měsíc navštívíte nějaké místo, které sice bude hodně depresivní, ale vy díky němu budete mít paradoxně dobrou náladu.

PANNA

Na začátku měsíce se budete rozhodovat, zda s partnerem chcete zůstat nebo ne. Uvědomíte si, že láska zmizela a už tam není to, co tam bylo na začátku vztahu. Čeká vás rozhodnutí, zda vašemu vztahu dát ještě další šanci, nebo ho opustit. Nakonec se ale zřejmě rozhodnete pro rozchod.

VÁHY

V druhé polovině měsíce se můžete potkat s někým, kdo přinese nové začátky a také možná i nový vztah. Na konci zase budete řešit nějaké úřední záležitosti, kde se nic moc nebude hýbat, což vás bude štvát. Něco nového přijde na konci měsíce, ale budete přemýšlet, zda to vůbec chcete.

ŠTÍR

V prvních říjnových dnech se budete chtít ve svém životě posunout, což přinese určitý boj, do kterého se vám sice nebude chtít, ale sami víte, že bez něj to nejde. Nejnáročnější bude ten vnitřní boj. Pak si ale všechno s někým vyříkáte a všechno bude najednou v pořádku. Sice se najdou překážky, ale osud a vesmír vám pomohou.

STŘELEC

Někdo z vaší rodiny ve vás bude chtít vyvolat pocity viny, což se vám nebude líbit. Uvědomíte si, že to není poprvé a že jste to roky snášeli a teď už to tak mít nechcete. Nebojte se nastavit si hranice a bránit je. Pokud se to bude týkat vašeho partnera, jasně mu dejte najevo, jak se cítíte.

KOZOROH

V říjnu budete hodně řešit protiklady. Jednou se cítíte skvěle a jste plní energie a druhý den zjistíte, že to všechno byla jen iluze. Hodně akcí vás čeká na začátku měsíce, na jeho konci se můžete více dohadovat, než radovat. Nebojte se, stihnete lásku i sex, ale nemusíte to být dlouhodobě.

VODNÁŘ

Čeká vás měsíc plný změn a nových začátků, a to jak ve vztazích, tak v práci. Vše bude probíhat rychle, ale to bude pro vás bude dobře. Jen si vy nejste jistí, zda to tak opravdu chcete. Nechte to uležet, postupně se otevřou ty správné dveře a všechno dobře dopadne.

RYBY

V průběhu měsíce si uvědomíte, že vám partner poskytuje lásku, podporu a jistotu. Bude se ale chovat velmi dominantně, protože nebude vědět, co se ve vašem vztahu děje a bude se to chtít snažit zachránit za každou cenu. Na konci měsíce všechno společně vyřešíte a budete z toho mít velkou radost, že je všechno v pořádku.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme