Sníte o pohádkové svatbě? Poznejte dívku, která se jí dočkala

20. října 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Když jedna mladá dívka potkala v populárním nočním klubu sympatického muže, neměla ani tušení, že si ho jednoho dne vezme. Už vůbec ale netušila, kým mladý muž ve skutečnosti je.

Ariana Austin potkala Joela Makonnena před 12 lety. Bylo to pár dní před jejími 22. narozeninami a tenkrát ještě neodhadla, jak dlouho by jejich vztah mohl trvat.

Makonnen (35), pravnuk posledního etiopského vladaře, měl však od začátku pocit, že Ariana je něčím výjimečná. Během pěti minut jí řekl, že bude jeho přítelkyně, prozradila dívka deníku ABC News.

“Byl to spíš rozkaz než otázka. Skvěle jsme si rozuměli a okamžitě mezi námi přeskočila jiskra. Připadalo mi, jako bych ji znal odjakživa,” dodal Makonnen. I přes to se však princ zdráhal odhalit svou pravou identitu.

Byla to nicméně právě reakce jeho budoucí nevěsty na tuto překvapivou zprávu, která ho utvrdila v tom, že ona je ta pravá.

“Hned pochopila, co se jí snažím sdělit a respektovala, že jsem se jí o tom nerozhodl říci dřív. Trochu se zlobila, že se to snažím smést se stolu, protože je to přece obrovská věc. Připadalo jí to úžasné,” řekl spokojený ženich.

Jejich pohádkovou svatbu zachytil fotograf Dotun Ayodeji.

Hello Insta! Your favorite Habesha Wedding Photographer is back??..Thanks for all the #Arijo tags, features and mentions. It was a beautiful and historic union between an amazing couple and I'm glad to have been part of it @chezariana . Thanks to rock solid Wedding Planner @favoredbyyodit for this stunning event.

A post shared by DC Based Wedding Photographer (@dotunayodeji) on

Životní styl - další články

Doporučujeme