To chtělo odvahu! Dvojici přivedl dítě na svět sám Joker z Batmana

13. listopadu 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Tento mladý pár se toho skutečně nebojí. Nejen, že se jim dcerka narodila přesně na Halloween. Děsivou atmosféru dokreslil fakt, že ji na svět přivedl doktor převlečený za záporáka Jokera.

Brittany a Justin dorazili do nemocnice, kde zjistili, že jejich porodník je převlečený za proslulého záporného hrdinu z úspěšné série o Batmanovi.

“Manželka měla termín porodu 5. listopadu, ale přišlo to samozřejmě dřív. Na halloweenské ráno jí praskla voda. Když jsme dorazili do nemocnice, zjistili jsme, že doktor se převlékl za Jokera. Museli jsme se začít smát, když vešel do místnosti,” uvedl Justin pro deník People.

Jeho žena Brittany má údajně smysl pro humor. Pobavilo ji to a naléhala, aby si doktor masku nechal i během porodu. Dokonce s manželem sdíleli živé video pořízené těsně před porodem.

Malá holčička dostala jméno Oaklyn Saige a pyšní se nejen netradičním jménem, ale také přáníčkem s gratulací, podepsaným samotným Jokerem.

“Následující ráno přišel doktor v civilu na pokoj a říká nám ‘Mrzí mě, že jsem včera porod nestihl, ale vidím, že vše dopadlo dobře.’. Samozřejmě si dělal legraci. Situaci zvládl skvěle a máme s ním spoustu fotek,” dodal Justin.

Životní styl - další články

Doporučujeme