Týdenní horoskop: Blížence nikdo nebere vážně a Raci mají vymeteno v hlavě

18. září 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Profimedia)

Je tu další týden, ve kterém nás navíc čeká podzimní rovnodennost. Dny se začnou zkracovat, soumrak bude přicházet stále dřív a dřív. Je dobré udržet si dobrou náladu, jak to jen půjde, abychom nepropadali podzimnímu splínu. Co si pro nás tentokrát hvězdy přichystaly?

Beran

Začátkem týdne se mohou objevit zdravotní komplikace, nemělo by to ale být nic vážného. Soustřeďte se na to, abyste si nevzali jeden prášek omylem dvakrát. Nemuselo by se vám udělat dobře. V druhé půlce se můžete těšit na magii, která vámi bude prostupovat. Jako zázrakem se stane něco, na co jste tak dlouho čekali a skoro už ani nedoufali. Udělá vám to radost.

Býk

Věřte své intuici, pokud se s někým nebudete chtít bavit. Když vám někdo na první pohled nesedne, nesnažte se udržovat kontakt. Tento člověk by vám v budoucnu nepřinesl nic pozitivního. Zároveň si uvědomíte, že je život krátký a své pečlivě našetřené úspory se rozhodnete dát za pořádnou dávku zábavy. Budete se snažit vymanit se z rutiny a zatoužíte po dobrodružství.

Blíženci

Váš hlas není příliš slyšet. Vaše názory jsou zpochybňovány a nikdo vašim slovům nepřikládá velkou váhu. Ve vztazích ale zavládne harmonie, po které už tak dlouho toužíte. V práci budete sami se sebou spokojení. Najdete si nový způsob plnění úkolů, který bude mnohem efektivnější.

Rak

Dělá vám problém nacházet ta správná slova a když se máte k něčemu vyjádřit, máte v hlavě vymeteno? Nemusíte se bát, v druhé polovině týdne to skončí. Snažte se ale vyhýbat důležitému jednání nebo proslovům. Nechte to na jindy, kdy budete více pohotoví. Od středy se začnete cítit lépe a v lepší kondici. Tento týden je ideální na plánování budoucnosti a k uskutečnění zásadních rozhodnutí.

Lev

Objevíte nový koníček, který vás zcela pohltí. Tato aktivita vás nabije energií a pocit méněcennosti bude ten tam. Víkend bude ve znamení zábavy a odreagování. Dejte si pozor, pokud se nebudete cítit fyzicky dobře. Například nechuť na sex může značit, že něco není s vaším zdravím v pořádku a měli byste preventivně navštívit lékaře.

Panna

Drobnosti a potřeba držet se tvrdohlavě pravidel vás dostane do nepěkného psychického rozložení. Mějte na paměti, že ne všechno musí být dotaženo do dokonalosti, a ne vždy se vyplácí dělat věci tak, jak se mají. Snažte se mít trochu větší nadhled a uvidíte, že tlak, do kterého se sami dostáváte, je zcela zbytečný. Pokud se dostanete do konfliktu s někým důležitým ve vašem okolí, ihned situaci řešte. Může se stát, že vás někdo, koho jste obdivovali, opustí.

Váhy

Na začátku týdne z vás bude cítit silná osobnost čehož využijete, abyste ve vztahu dosáhla svého. I když budete zaskočení agresivním jednáním, nenecháte se tím zastrašit a půjdete si dál za svým cílem. O víkendu se dostanete na čerství vzduch a zláká vás dobrodružství, při kterém budete objevovat nové věci a rozšíříte si značně obzory.

Štír

Tento týden na vás budou čekat nástrahy závislostí na každém kroku. Dejte si velký pozor, abyste nějakému nešvaru nepodlehli. Mohla by z toho být dlouhodobá katastrofa, ze které byste se dostávali dlouho. O víkendu se nesnažte překonávat překážky. Ať už fyzicky nebo mentálně, budete se cítit unavení, vyhořelí a další zátěž by vám nepomohla.

Střelec

Pokud se někdo nezachová podle vašich představ a morálních hodnot, ponesete to velmi těžko. Dáte-li své zklamání najevo, dočkáte se maximálně toho, že budete považování za hysterickou osobu. Navíc vás čeká hádka s autoritou, ze které budete jen těžko vybruslovat. Nejlépe vám tento týden bude při nějaké kreativní činnosti.

Kozoroh

Ať se bude dít cokoliv, neopouštějte své zásady. To, že jiným prochází špatné věci, neznamená, že na tom budete stejně. Nenechte se zlákat k nějaké nepravosti, ačkoliv se to jeví jako ta nejjednodušší cesta. Nesnažte se tento týden řešit nějaké zásadní otázky a problémy. Spíše nechte mozek a mysl odpočívat, ideálně někde v přírodě. O víkendu vyrazíte za zábavou s přáteli a energie se vám bude hodit.

Vodnář

Máte-li nějakou energii, věnujte ji k tvoření harmonických vztahů, jindy by už k tomu nemusela být příležitost. Od čtvrtka vám poleze na nervy vše, co vás rutinně obklopuje. Nejraději byste se vším praštili a utekli pryč. Můžete se ale těšit, že se vám do života vrátí někdo z minulosti a do budoucna bude pro vás velkým přínosem.

Ryby

Tento týden všechny překvapíte chováním, které u vás jen málokdo zná. Budete průbojní a nenecháte se přesvědčit k něčemu, co jste od počátku v plánu neměli. V práci trochu zariskujete. Změníte své standardní postupy a uděláte dobře.  Pokud se k vám začne chovat příliš přátelsky někdo, kdo vás ještě donedávna nepříjemně přehlížel, nastražte tykadla. Nejspíš má zlé úmysly.

Životní styl - další články

Doporučujeme