Týdenní horoskop: Panny si musejí dát pozor na závistivého kolegu, Střelci se málem nechají napálit

22. ledna 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Je tu další týden a hvězdy si pro nás přichystaly další várku milých i nemilých překvapení. Zjistěte, co konkrétně může potkat vás, abyste měli před osudem náskok a mohli se tak přizpůsobit situaci.

BERAN

Smiřte se s tím, že vás tento týden čeká podlézání někomu, koho byste nejraději zadupali do země. Bohužel, bez jeho náklonosti nedosáhnete dlouho očekávaného úspěchu, na kterém jste tak dlouho pracovali. Nebojte se, vyplatí se vám to a v porovnání s výsledkem to bude jen zanedbatelná oběť.

BÝK

V tomto týdnu se si dobře promyslete, než někomu začnete oponovat. To, že máte na věc jiný názor, neznamená, že se hned musíte pouštět do konfliktu. Nemusíte mít vždycky pravdu a v tomto případě bude platit, že mlčeti zlato. Pokud vám to přece jen nedá a budete mít potřebu svůj názor říct, udělejte to diplomaticky.

BLÍŽENCI

Tento týden využijte k seberozvoji. Nastal ideální čas, abyste sbírali nové informace poznatky. Věnujte čas studiu jazyků a pořádně si pohrajte s umělou inteligencí. Je dobré být připraven a mít přehled v této nové formě komunikace. Pokud se s ní nenaučíte pracovat teď, ujede vám vlak, který jen stěží dohoníte.

RAK

Vás čeká příjemný a šťastný týden. Následující dny budete mít neustále skvělou náladu a nebudete šetřit úsměvy. vycítí to z vás i vaše okolí a bude jim ve vaší přítomnosti moc příjemně. Vše bude zalité sluncem a lásku budete s radostí přijímat i dávat. Povede se vám dokončit věc, která už dlouho stagnuje a znepříjemňuje vám tak spánek.

LEV

Pravděpodobně budete mít v následujících dnech co dočinění s lidmi, kteří nejsou vaši spoluobčané. I když bude jazyková bariéra důležitá jednání znepříjemňovat, o úspěch se postará váš šarm a kouzlo osobnosti. Nebude to trvat dlouho a přesně budete vědět, jak si získat významné lidi, kteří vám v budoucnu budou užiteční.

PANNA

Tentokrát se vám bude dařit v práci. Nečekejte žádný ohromný úspěch, ale podaří se vám dohnat do konce týdne všechny resty, čímž se vyhnete nepříjemnostem. Všichni vám půjdou na ruku. Oči ale mějte stále otevřené. Dejte si pozor na kolegu, který se tváří jako kamarád, nicméně ze závisti na vás šije levárnu. Pokud znáte někoho, kdo vám až příliš okatě fandí a přeje vám úspěch, buďte obezřetní.

VÁHY

Nepolevujte. Ačkoliv cítíte, že vám dochází síly, nic neodkládejte na později. Pokud tak učiníte, čeká vás kolotoč stresu, prokrastinace a úzkosti. V opačném případě vše postupně zvládnete a na konci týdne se dostaví zasloužený uspokojující pocit z dobře odvedené práce. Nikdy si víkend neužijete tak naplno, jako když víte, že máte vše hotové.

ŠTÍR

V práci vás nečekají příliš pohodové dny. Všichni se kolem vás hádají, handrkují a pomlouvají. Když se do toho nebudete míchat, ve zdraví týden přežijete. Dělejte si svou práci, jak nejlépe umíte a těšte se domů. Rodina a osobní život vám nepříjemnou atmosféru na pracovišti vynahradí.

STŘELEC

Něco velkého se ve vašem životě děje a vy pro samé vzrušení a nedočkavost zapomínáte na ostražitost. Naštěstí se ale zjeví váš pomyslný strážný anděl, který vás upozorní na nebezpečí, kterého jste si nevšimli. Všechny nabídky, smlouvy a dohody znovu zvažte a přečtěte si text poznámky pod čarou. Osobě, která vás zachránila, budete vděčni.

KOZOROH

V práci vás čekají velké změny. Aby byly pro vás ku prospěchu, musíte máknout a předvést se v tom nejlepším světle. Nepodceňujte situaci. I když se vám nebude chtít, zapojte všechny své síly a nemávněte nad ničím rukou. Budete z toho pak velmi profitovat.

VODNÁŘ

Tímto týdnem začíná velká jízda! Budete-li mít srdce i oči otevřené dokořán, může z toho být i jízda osudová. Dokončete všechno, co by vás mohlo brzdit v rozletu, hoďte minulost za hlavu a dívejte se jen do budoucnosti. Čekají vás velké věci.

RYBY

Po smolném období, kdy jste měli pocit, že je vše špatně, nic se vám nedaří a hvězdy si z vás dělají dobrý den, přichází zlepšení. Konečně se do vašich osudů opět dostává radost štěstí a optimismus. Začne se vám opět dařit, jak v profesním, tak i v soukromém životě.

Životní styl - další články

Doporučujeme