Týdenní horoskop: Přitažlivé Panny budou využívat svůj šarm a charisma. Hádavé Váhy budou vyvolávat spory

19. března 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

První dva dny budete velmi pomalí, ale v duchu ani moc spěchat nebudete. Ve středu do vašeho znamení vstoupí Slunce a vy konečně přestanete mít zimní depresi. V pátek do vašeho znamení vkročí i Venuše. Štěstí se na vás bude usmívat na každém rohu a vy sami se začnete usmívat na všechny na ulici. Jen to nepřehánějte s nákupy, Velikonoce se  blíží.

BÝK

Možná si v tomto týdnu budete myslet, že se dějí zázraky. Za přispění Merkura si totiž splníte dávný sen, po kterém prahnete už dlouho. Už dlouho máte navíc chuť vyzkoušet nějaký adrenalinový zážitek a teď se do něj konečně pustíte. Rodině a kamarádům ale nic neřeknete, protože nechcete, aby vás strašili katastrofickými scénáři.

BLÍŽENCI

Za přispění intuice se vám v práci podaří zažehnat docela velký průšvih, ale budete se muset chovat skromně. Dojde vám, že i vy sami jste v minulosti udělali pořádnou botu na osobu, která za průšvihem bude stát. Odpustíte si tak ironické poznámky. V následujících dnech raději nikam nechoďte bez milované osoby, protože nápady vašich přátel budou zavánět nějakým problémem. Díky vašemu drahému se budete držet při zemi.

RAK

V tomto týdnu se pohnou stojaté vody vaší kariéry, jen se snažte nenarušit spolupráci s vašimi kolegy. Za přispění silného Berana začnete mít sklony k sólo akcím, ale to by vám štěstí určitě nepřineslo. Možná budete stoupat nahoru, ale vaším kolegům a kolegyním se tak odcizíte, že vám ani nepopřejí k povýšení.

LEV

Když vám něčí výroky budou připadat hloupé nebo naivní, neříkejte to nahlas. Vy totiž svým myšlením budete tento týden převyšovat ostatní znamení. Když si o sobě ale začnete myslet něco víc, budete se dostávat do dlouhých názorových střetů, což by pro všechny bylo nepříjemné a mohlo by to mít dohru.

PANNA

Jste sice znamení, které nepotřebuje moc pozornosti, ale v tomto týdnu to bude jiné. Usmívat se na vás budou i cizí lidi na ulici, včetně opačného pohlaví. Sexappeal a charisma vám propůjčí samo Slunce a Venuše, které se přestěhují do vašeho sektoru erotiky. O víkendu budete chtít nakouknout do své budoucnosti a možná navštívíte kartářku či astrologa.

VÁHY

Obvykle ve sporech ustupujete, ale tento týden budete hádky vyvolávat sami. Dokonce to bude vypadat tak, že to děláte naschvál a chcete vytahovat špinavost na světlo jen, abyste se mohli pohádat. Navíc budete neklidní, což vaši polovičku bude rozčilovat. Stane se ale, že každý občas ustřelí, takže pokud je váš čas prověřený časem, nic vám nehrozí. Jestliže je to mladý vztah, je možný, že tím vyvoláte krizi.

ŠTÍR

Pečlivě si v tomto týdnu naplánujte čas, aby vám zbylo volno i na koníčky, přátelé a taky trochu ten čas pro sebe. V práci budete mít tendenci se přetrhnout. Nadřízení budou nadšení, kolegové naštvaní, že kvůli vám musí víc pracovat. Nakonec budete sami na sebe naštvaní, že jste přepracování.

STŘELEC

Vstup Slunce do Berana pro vás bude mít zajímavý efekt. Rodinu budete nutit do zábavy, kterou sami vymyslíte. Možná si to sami nebudete uvědomovat, ale díky tomu zocelíte příbuzenské vazby. Energie máte dostatek, takže trochu upravíte i svůj domov. Necháte opravit všechno, co bylo potřeba a co už dlouho nefungovalo.

KOZOROH

Problémy se sousedy či s příbuznými se jako mávnutím kouzelného proutku sami vyřeší. Prostě spolu začnete zase najednou komunikovat a častěji i začnete navštěvovat svoje prarodiče, tety či strýčky. Uvědomíte si, že jim to vlastně dlužíte a že s nim čas trávíte rádi. Moc času jste za poslední týdny neměli, tak teď si to konečně vynahradíte.

VODNÁŘ

Musíte si uvědomit, že spěch je špatný a často i velmi nebezpečný rádce. Přehlížet budete předpisy, ignorovat rady, a když si třeba za volantem začnete hrát na mistra světa, může se vám to krutě vymstít. Dejte si pozor, protože vás jinak může pořádný průšvih stát i řidičák. A na Velikonoce byste za příbuznými museli jet třeba vlakem.

RYBY

V průběhu týdne bude nebývale živo ve vašem sektoru peněz. Nebude vám chybět energie, takže budete pracovat ostošest a bude vás to bavit. Dejte ale pozor, protože vaše energie není bezedná a i vám jednou může dojít. Odpočinek by pro vás měl být prioritní, je nutné, abyste do jara vstoupili s úsměvem a nadšením.

Životní styl - další články

Doporučujeme