Únor klepe na dveře a s ním i nový horoskop. Co vám hvězdy předpovídají?

30. ledna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Zjistěte, co si hvězdy připravily pro vaše znamení zvěrokruhu na měsíc únor. Tento měsíc vám půjde komunikace od ruky a nezadaní se mohou těšit na seznámení s někým novým. S přehledem přišel web In Style.

Beran

Nástup nového roku se ve vašem případě nesl v poněkud pomalejším tempu. Nyní už váš život nabírá opět rychlejší průběh a vy se budete cítit opravdu skvěle. Očekávejte příval optimismu, štěstí. Také je možné že se vydáte někam do světa, načerpat inspiraci a hodně budete trávit čas se svými blízkými.

Býk

V posledních několika měsících jste přemýšleli zejména nad tím, jak se naučit lépe hospodařit s penězi. V únoru své vynaložené úsilí konečně zúročíte, v práci se vám bude hodně dařit. Toto období bude pro vás ale náročné po emoční stránce. V rodině změníte pohled na věc a dojde k velmi zásadním rozhodnutím.

Blíženec

Měsíc únor bude pro Blížence obdobím, kdy si konečně budete moci oddechnout. Budete mít v práci sice hodně nabitý kalendář, vše ale půjde jako po másle. Také si dokážete určit priority, a tak únorem proplujete s grácií. Dokonce se rozhodnete otevřeně promluvit si s vaším partnerem či partnerkou a přitom naplánujete i třeba nějakou společnou dovolenou.

Rak

Na Raky se usměje štěstí v oblasti práce. Vy, co jste se dlouho odhodlávali změnit zaměstnavatele, tak se konečně dokopete k činům. Donutí vás k tomu i vaše finanční situace a rozhodně toho nebudete litovat, protože se vám tak otevřou dveře k vyšším příjmům. V únoru tak nejednou vystoupíte ze své komfortní zóny, což nebude rozhodně na škodu. Zjistíte, ve kterých oblastech máte mezery a budete se tak moci v nich postupem času zdokonalit.

Lev

Nejvíce se budete soustředit na váš partnerský vztah. Jelikož únor bude pro všechny náročný po emocionální stránce, ale ve vašem vztahu najdete vzájemné porozumění. Také se ve vztahu otevřete společnému dobrodružství. Ke konci měsíce tak nebude nic bránit tomu, abyste si mohli začít plnit své dlouhodobé sny.

Panna

Panny budou hlavně naslouchat svému vnitřnímu hlasu a intuici. Na chvíli se zastavíte, odpočinete si od hektického způsobu života a naberete síly do dalších měsíců. Také vám dojde, že když spojíte  síly dohromady s partnerem, tak toho společně zvládnete daleko víc. Únor také nahrává hluboké intimitě, kterou ve vztazích můžete navzájem prozkoumávat. Otevřeně tak nebudete mít problém se bavit například o sexu.

Váha

V lednu jste v rodinném životě spadli to extrémní rutiny. V únoru tak budete hledat cestu, jak z tohoto začarovaného kruhu ven. Uděláte dobře, když si najdete i nějakou chvilku na sebe a odpočinete si. To také pomůže tomu, že tam, kde ve vztazích chyběla jiskra, se opět objeví a romantikou se to kolem vás bude jen hemžit. Také single jedinci mají šanci se seznámit s tím pravým, zejména pokud zkoušíte štěstí přes seznamku.

Štír

V lednu jste se krapet zasekli, ale teď se opět můžete cítit plní energie a síly. Zejména se budete soustředit na přátelé a rodinu. V práci můžete být tlačeni do něčeho, co vám není příliš po chuti. Nezoufejte, promluvte si o tom s někým blízkým a třeba se vám povede najít řešení. V půlce února je velká šance, že nezadaní jedinci někoho potkají, dejte si ale pozor na růžové brýle a příliš se nevzdalujte realitě. Také pokud se chystáte shodit nějaké to kilo, nastává pro vás perfektní období pro to, vyzkoušet například nějaký nový sport nebo skupinovou lekci.

Střelec

Leden ve vás zanechal poněkud frustrující pocity. V únoru se ale vše obrátí a vy máte pocit, že dokážete udělat daleko více věcí. Také se budete cítit svodnější a rozhodnete se podniknout nějaký výlet či dovolenou na vlastní pěst. Hodně se budete potkávat i s přáteli a strávíte velmi romantické chvíle v přítomnosti někoho vám hodně blízkého.

Kozoroh

Jste hodně pracovití, a tak těžce ponesete to, že nebudete v únoru tak produktivní, jak byste si přáli. Konečně ale vyřešíte něco, co se týče vztahů a zbavíte se ze svého okolí člověka, který byl nabitý jen negativní energií. Naučíte se i spoustu nových věcí a zejména si budete užívat chvíle s rodinou.

Vodnář

Budete hodně čelit názorovým rozepřím v partnerských vztazích, jelikož pohled vašeho protějšku na různé věci bude poněkud odlišný. Přesto vše ustojíte a vždy najdete nějaký kompromis. Také se rozhoupete změnit práci a finančně si tak výrazně polepšíte.

Ryby

Ze začátku měsíce se budete cítit krapet unaveně, ale nezoufejte. Dbejte zejména na své zdraví a snažte se více zabřednout do zdravějšího životního stylu. Právě to vás nakopne a budete se cítit o mnoho lépe. V práci se roztrhne s dobrými nabídkami doslova pytel a vy se budete muset rozhodnout, která z nich je pro vás ta pravá.

Životní styl - další články

Doporučujeme