V jednoduchosti je krása. Největším trendem letošního podzimu bude bílé tílko

16. září 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Když se podíváte ven z okna a na venkovní teploměr, ať chcete, nebo nechcete, musíte přijmout fakt, že podzim je už definitivně tady. A ti, co sledují módní trendy, chtějí vědět, co se bude nosit. Klíčový trend pro rok 2022 vás možná překvapí, ale jistě potěší. Prozradil nám ho magazín Vouge.

Život je v poslední době složitý a módní návrháři se rozhodli, že další složitosti víc nepotřebujeme. Proto se rozhodli naservírovat nám tu nejvděčnější a nejoblíbenější jednoduchou klasiku – bílé tílko. Mohlo se jednat o nějaký kabát zajímavého střihu, maxi šaty nebo netradiční kalhoty, ale ne. Letos na podzim nebudete muset příliš často řešit dilema, co na sebe.

Klasické bílé tílko má také tu výhodu, že se dá kombinovat opravdu se vším. Ať je váš styl oblékání jakýkoliv, ať preferujete pohodlné či extravagantní kousky, ať jste spíš romantický nebo drsný typ, bílé tílko bude vždy trefa do černého. Při vymýšlení outfitu tak tedy začínejte právě s tímto kouskem oblečení. 

View this post on Instagram

A post shared by fashion4perfection (@fashion4perfection)

Oblékněte k němu obyčejné džíny nebo kožené legíny, hoďte přes něj křiváka a máte skvělý rockerský look. Oblečte k tílku květovanou maxisukni, propínací svetřík a je z vás romantická princezna. Nebo ho zvolte místo bílé košile ke kostýmku a budete trendy a šik. Možností je opravdu spousta, takže pokud vám tenhle must-have kousek ve skříni ještě chybí, je nejvyšší čas to napravit. 

Životní styl - další články

Doporučujeme