Žena se navezla do žen, které randí jen s vysokými muži. Přidala fotku menšího manžela

29. ledna 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Lizz Adams / Twitter

Ačkoli řada stereotypů v poslední době podléhá diskuzím a přehodnocení, stále platí, že většina žen touží po vysokých mužích. Mnohé by dokonce s chlapíkem, který je menší než ony, nikdy nechodily. Američanka Lizz Adams nyní na sociálních sítích otevřela k tomuto tématu diskusi. Ostře se obula do všech povrchních dam a pochlubila se svým malým manželem.

V současnosti po celém světě sílí nejrůznější hnutí a názorové proudy, které se snaží zbavit lidskou populaci zbytečných předsudků. Všeobecný trend směřuje k větší rovnosti mezi všemi lidmi, ať už mají odlišnou sexuální orientaci, gender, vypadají na první pohled odlišně nebo mají nějaká ta kila navíc.

Pořád ale platí, že většina lidí, které přitahují muži, prahne pouze po dlouhánech. Muži nižšího vzrůstu jsou řadou žen vnímáni jako méně mužní a mnohé z dam by s nimi na rande nevyrazily, ani kdyby se jinak jednalo o naprosto perfektní partii.

Právě do těchto žen se na Twitteru ostře obula americká herečka a komička Lizz Adams. “Jsem šťastně vdaná za svého 165 cm vysokého krále, zatímco na vás ostatní z vysoka kašlou 190 cm vysocí alkoholici se schopnostmi žáků sedmé třídy. Ale do toho, choďte si jen s vysokými muži,” napsala komička a strhla lavinu.

Příspěvek za krátkou dobu nasbíral skoro 200 tisíc lajků, 27 tisíc sdílení a bezmála 3 tisíce komentářů. “Nechápu, proč mají lidé problém s tím, když jsou ženy vyšší než jejich partneři. Je hloupé zavrhnout celou skupinu jen proto, abyste se mohli dívat nahoru,” souhlasila jedna z komentujících. “Myslím, že ta fotka dodává mnohým podporu. Stoprocentně na ní vypadá jako král. Který muž by nechtěl mít tak skvělé nohy omotané kolem sebe,” dodala.

Řada lidí se nadšeně pochlubila s tím, že i v jejich páru je žena vyšší, a svěřovala se, jak jsou spokojení. Objevily se ale i názory žen, se kterými menší muži chodit odmítli – to oni prý nepřenesli přes srdce, že by jejich partnerka byla vyšší.

A jako v každé diskusi nechyběly ani urážky a zamítavé komentáře. “Král čeho, trpaslíků?” ptal se například jeden kritik.

[totalpoll id=”342064″]

Životní styl - další články

Doporučujeme