Auto Google map zachytilo ženu při opravdu trapné nehodě. Takhle byste být zvěčněni nechtěli

3. srpna 2020·Články·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Funkce Google Street View je mezi uživateli velmi oblíbená. Leckdo se cíleně snaží nechat vyfotit před svým domem a být tak na mapách k vidění. Jedna dáma by si ale svou podobiznu zřejmě raději odpustila. Projíždějící auto, které snímalo okolí, ji totiž zachytilo v opravdu trapné pozici. 

Mapy Google využívá každý den řada lidí. Hlavně díky funkci Street View si leckdo může najít cestu na neznámá místa naprosto bez problému. Ba co víc. Díky pár klikům myší se můžeme procházet ulicemi na druhém konci planety a kochat se nejslavnějšími památkami světa.

Někteří lidé se cíleně snaží, aby byly speciálním snímacím vozem zachyceni a na mapách pa byli k vidění. Někdo to dokonce dovede ještě dál a vymyslí nějaký vtípek, aby záběry na mapách trochu ozvláštnil. Lidé na sebe například brali vtipné kostýmy nebo se nechávali vyfotit v bizarních pozicích a situacích.

To se povedlo i jedné ženě ze Spojených států amerických. Bohužel ovšem nešlo o úmysl, ale o pořádně nepříjemnou nehodu. Žena totiž v momentě, kdy kolem projíždělo auto Googlu, spadla do popelnice.

Vtipné momentky na mapách si samozřejmě lidé povšimli a neváhali ji sdílet dále na internetu.

Foto: Mapy Google

Články - další články

Doporučujeme