Adele nechala fanoušky poprvé nahlédnout do svého soukromí. Do Riche je zamilovaná až po uši

14. května 2022·Celebrity·Redakce

Adele a Rich Paul. (Foto: se souhlasem Adele)

Tak dlouho se v zahraničních médiích spekulovalo o rozchodu Adele se sportovním agentem Richem Paulem, až se těmto zprávám rozhodla učinit přítrž samotná zpěvačka. Na instagramu se pochlubila velmi zamilovanými fotkami a poprvé nechala všechny nahlédnout do svého soukromí, které si jinak pečlivě střeží.

Spekulace začaly potom, co se Rich neobjevil na narozeninách Adele.Jak čas letí,” napsala k zamilovaným fotografiím na instagram zpěvačka. Na nich ukazuje důležité milníky ve vztahu s americkým sportovním agentem Richem Paulem.

První snímek vyobrazuje, že si pár pořídil společné bydlení, poté následují fotografie, kde oba doslova září štěstím, společně se smějí. Nechybí ani romantický polibek, který dostala Adele nejspíš na podporu v jedné z šaten před koncertem.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Adele je velmi známá tím, že si své soukromí chrání. Zda je pár zasnouben, zatím potvrzené není. V talkshow Grahama Nortona ale prozradila, že by si s partnerem přáli miminko. Musí se to stát letos, protože na příští rok už mám plány. Představte si, že bych je musela zrušit kvůli miminku,” řekla s nadsázkou v talkshow.

Celebrity - další články

Doporučujeme