Aleš Háma si léto užívá plnými doušky. Nejprve vyrazil do Chorvatska, to teď vyměnil za romantiku v Itálii

23. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec, moderátor a muzikant Aleš Háma. (Foto: se svolením Česká televize/Mikuláš Křepelka)

Moderátor Aleš Háma si léto užívá společně s rodinou. Nejprve se vydal s celou rodinou do vyhledávaného Chorvatska. Později jen s manželkou vyrazili do romantických Benátek.

Prvním cílem jeho letošní dovolené se stalo Chorvatsko.“Letošní dovolenou jsme strávili s rodinou v Chorvatsku. Bylo to skvělé, moc jsme si to tam užili. Hezké moře, dobré jídlo, pěkné slunečné počasí a čas strávený s nejbližšími, tak co víc, si přát,” uvedl Háma pro server Super.cz. Podle příspěvku na Instagramu si rodina dovolenou moc užila.

View this post on Instagram

A post shared by Aleš Háma (@aleshama73)

Pak se ale rozhodl pokračovat jen s manželkou do romantické Itálie.Nyní jsme s manželkou na pár dní v Benátkách. Je to neuvěřitelné, ale byl jsem tu před 28 lety. Moc se toho nezměnilo, Benátaky jsou nádherné. I když jsme tu jen na skok, tak to za to rozhodně stojí,” dodal.

View this post on Instagram

A post shared by Aleš Háma (@aleshama73)

Jeho dovolená se ale pomalu blíží ke konci a na Aleše čekají opět pracovní povinnosti. V srpnu by měl vyrazit na cesty v pořadu V karavanu po Česku. Také na podzim se na něj diváci mohou těšit v muzikálech v Divadle Broadway.

Celebrity - další články

Doporučujeme