Amanda Bynes: Šokující proměna dětské hvězdy

5. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Amanda Bynes (Foto: Profimedia)

Pamatujete na Amandu Bynes? Roztomilá herečka zářila v celé řadě komedií, jako například Panna nebo orel, Co ta holka chce nebo Super náhradník. Dnes byste ji ale nepoznali. Její poslední roky zahrnovaly psychiatrii, pletky se zákonem a dokonce se potulovala nahá po Los Angeles.

Osud Amandy se podobá osudu popové zpěvačky Britney Spears. Obě dvě byly zbaveny svéprávnosti a skončily v opatrovnictví jiných osob. V roce 2022 status Bynes napadla a získala zpět plnou moc nad svým životem. Bývalé herecké hvězdě byla v minulosti diagnostikovaná bipolární porucha, která vysvětlila sérii šílených okamžiků.

Amanda Bynes (Foto: Profimedia)

Od té doby ji fanoušci pravidelně vídají ve videích na různých sociálních sítích a jsou v šoku z její vizáže. Amanda totiž vypadá jako zcela jiná osoba. V komentářích pod videi jsou sledující víceméně podporující, ale i tak komentují její nevkusný účes, make-up a styl oblékání.

Amanda Bynes (Foto: Profimedia)

I když má Amanda za sebou nekonečné množství skandálů a nevypadá zrovna jako prototyp klasické hollywoodské hvězdy, důležité je, že se jí daří o poznání lépe než v posledních letech. Kariéru herečky zřejmě pověsila na hřebík a podle posledních informací se hodlá vydat na dráhu manikérky. Není tomu tak dávno, co také představila svůj podcast, ale po jedné epizodě ho vzdala.

Celebrity - další články

Doporučujeme