Amber Heard je podle právničky v koncích. Nemá na odškodnění

6. června 2022·Celebrity·Redakce

Amber Heard. (Foto: Profimeda)

Herečka Amber Heard musí exmanželi, herci Johnny Deppovi za pomluvu vyplatit 193 milionů korun. Kde na to vezme? Její právnička se zahraničním médiím svěřila, že takovou částkou herečka rozhodně nedisponuje. S informací přišla Today Show.

Ne, v žádném případě ne,” odpověděla na otázku v Today Show advokátka Elaine Bradehoft, které se novináři ptali, zda má Heard peníze na odškodnění. Podle posledních zpráv ji nespasí ani pojišťovna. Řada pojistek kryje pokuty za pomluvu, ovšem nikdy v případě, že se jí někdo dopustí se zlým úmyslem někoho poškodit,” řekl právník Jeremiah Denton.

Herečka přišla během líčení o spolupráci s několika značkami a zničená je i její pověst. Filmová studia jsou firmy, a ty zajímá, zda jim herci přinesou zisky, nebo ne. Amber toho jistě nebude zárukou, uvedli zahraniční experti.

Na splacení má Heard 30 let. Elaine ale doufá, že se Amber podaří proti rozsudku odvolat. Má k tomu skvělé důvody. Máme spoustu důkazů, na které nedošlo,” dodala. V případě, že její žádost soud zamítne nebo se nakonec ani neodvolá, tak pokud Johnnyho včas neodškodní, hrozí, že jí soud sáhne na současné i budoucí mzdy. Nabízí se také vyhlášení osobního bankrotu, pak by se placení mohla vyhnout úplně.

Celebrity - další články

Doporučujeme