Anička Slováčková opět bojuje s rakovinou. Pracovat budu, dokud budu moci, napsala

6. října 2023·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková. (Foto: Frekvence 1/instagram)

Mladá, talentovaná zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková (28) ve čtvrtek oznámila smutnou zprávu. Na svém instagramu napsala, že je opět nemocná. Zákeřná rakovina tentokrát Aničce zasáhla plíce. Všichni kamarádi, kolegové a fanoušci jí posílají slova podpory.

Ještě ve středu večer dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka křtila nové album v pražském Lucerna Music Baru, den na to ale přišla krutá rána. “Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé. Chtěla jsem vám to říct až po našem včerejším křtu v Lucerna Music Baru… nechtěla jsem to řešit do dne, který pro mě byl tak důležitý a který jsem usilovně tak dlouho připravovala… a taky jsem doufala, že můj první příspěvek po celém tom nádherném večeru bude o něčem jiném, ale už je to stejně venku a já k tomu samozřejmě vyjádření dát musím… Člověk míní… a něco tam nahoře, nebo dole mění a tak když jsem měla 8.9. oslavovat vydání desky a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žádné oslavy už nebyla chuť. Co cítím? Strašnej vztek. A pochopitelně strach. A taky mám pocit, že jsem všechny zklamala… nechci v nikom vzbouzet strach a nechci aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit. Pravidlo to totiž není.  Usadila se mi tentokrát v plicích… ale i tak jsem připravena znovu k boji. Minimálně dnes jsem se na ten boj už trochu připravila. Prosím všechny (i média) o shovívavost… vím, že poprvé jsem s vámi sdílela hodně, ale potřebuji se s tím sama víc smířit a poprat se s tím více o samotě… Alespoň dočasně. Pracovat budu i dál, dokud budu moci. A když nebudu moci, tak se hold svět nezboří. Dávejte na sebe pozor, prosím. Buďte zdraví. Mám vás ráda,” napsala na instagram zpěvačka.

Pod příspěvkem, ve kterém zveřejnila i první fotografii, na které má kratší sestřih, se zvedla vlna podpory nejen od přátel a kolegů z branže, ale i fanoušků. Jsme s tebou všichni,” napsala moderátorka Frekvence 1 a zpěvačka Marta Jandová. Aničko! Posílám sílu. Porazila jsi ji jednou, porazíš i teď! Myslím na tebe,” dodala herečka Veronika Arichteva. My už jsme si to spolu všechno řekli… Ty víš, že jsem tu pro tebe. Jako tehdy. I teď tu potvoru porazíme! Nejsi na nic sama, poslal vzkaz herec David Gránský.

Anička už jednou boj nad rakovinou prsu vyhrála. Dvakrát ji našli lékaři i nezhoubné nádory, a to v letech 2013 a 2016. My tak držíme Aničce palce a posíláme sílu! ❤️

Celebrity - další články

Doporučujeme