Berenika Kohoutová o svatbě: Byla to punková veselka, ale tradiční hodnoty jako láska a rodina zůstaly

21. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herečka Berenika Kohoutová. (Foto: se souhlasem Berenika Kohoutová)

Berenika Kohoutová je opět vdanou paní. Zpěvačka a herečka si řekla ano s tatínkem své dcery Loly Kryštofem Kubínem. Pro Blesk.cz prozradila detaily ohledně svatby i to, proč všechno zařizovala na poslední chvíli.

Berenika Kohoutová už podruhé došla k oltáři. Poprvé to bylo  v roce 2016, kdy si po pětiletém vztahu vzala exmanžela Tatiany Dykové Pavla Čecháka. Manželství vydrželo ale jen dva roky. Krátce nato potkala svého druhého manžela, Kryštofa Kubína, kterého si letos v září vzala.

View this post on Instagram

A post shared by Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Berenika v rozhovoru pro Blesk.cz přiznala, že na dlouhé přípravy ji neužije a všechno probíhalo bleskově. “Stejně jako všechno u nás,” dodala. Zda byla tradiční nevěstou se nedá říct. “Slovo tradice u nás hodně zpolitičtělo, pro mě v dost špatném slova smyslu. Ale spíš jsem pankáč, vyznávající tradiční hodnoty, jako jsou láska, rodina a přátelství,” komentuje herečka.

Svatba se odehrála ve čtyři sta let starém Mlýně na Dobré vodě. Místo si Berenika vybrala nejen kvůli tomu, že je to v nádherné přírodě, ale že je přitom v Praze. Na veselku pozvala i hodně svých blízkých, ale zároveň se snažila omezit i počet kamarádů.

View this post on Instagram

A post shared by Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Jako nejkrásnější vzpomínku považuje za to, kdy s ní její dcera Lola kráčí k oltáři a to, jak při obřadu všechny bavila. Krom toho se jí změnil i postoj k lásce. „Od té doby, kdy se mi narodila Lola, slovo láska pro mě dostalo zcela nový rozměr. Evidentně je nekonečná. Ona je mojí inspirací,” říká herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme