Bolestivá ztráta. Pohledný bratr princezny Kate James Middleton přišel o milovanou fenku

4. února 2023·Celebrity·Redakce

James Middleton (Zdroj: Profimedia)

Odchod zvířecího kamaráda je pro každého smutnou událostí. A nejinak to berou i známé osobnosti. Tuhle situace teď zažívá bratr princezny Kate James Middleton, kterého opustila jeho věrná fenka Elly. Informaci uvedl web Sunday Times.

James Middleton zvířata miluje, především psy. Doma má celou smečku a procházky s nimi naprosto miluje. K jednomu hafanovi měl ale blíž. Kokršpanělka Elly mu pomohla v době, kdy trpěl depresemi a sebevražednými myšlenkami. O depresích otevřeně mluvil, sám říká, že je to “rakovina mysli”. Přemýšlel i nad tím, že by svou životní pouť skončil.

A právě Elly, která zemřela v úctyhodném věku 15 let na rakovinu ledvin, mu pomohla. Dokonce získala diplom vycvičeného canisterapeutického psa, chodila s ním na terapie a byla po jeho boku vždycky, když mu bylo nejhůře. Její smrt ho zdrtila.„Bude mi strašně chybět,“ svěřil se James. Přiznal, že se její odchod snaží pochopit, ale nic ho na to nepřipravilo. Věří, že když o tom bude mluvit veřejně, pomůže i dalším lidem, kteří se s podobnou ztrátou musí vyrovnat.

View this post on Instagram

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Bratr princezny přiznal, že mu trvalo několik hodin, než milovanou Elly pohřbil. „Věděl jsem, že to znamená dát jí poslední sbohem,” přiznal smutně. Velmi oceňuje podporu své slavné sestry a jejího manžela, prince Williama. Ti všichni se sešli, aby se s fenkou rozloučili a podpořili ho při těžkých chvílích. „Nevím, jak to ovlivní členy rodiny. Lupo, pes Kate a Williama, je Ellyiným potomkem. I Pippa, moje druhá sestra a další členové rodiny mají její potomky,” dodal se zármutkem James.

Celebrity - další články

Doporučujeme