Britney Spears končí s hudební kariérou

20. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Britney Spears. (Foto: Profimedia)

Dlouho očekávaný český překlad knihy zpěvačky Britney Spears konečně v květnu vyjde na českém trhu. Tato zpráva je pro mnohé fanoušky důvodem k nadšení a netrpělivě očekávanou možností se ponořit do života a myšlení této hudební ikony.

Zpěvačka má za sebou celou kariéru problémů a schytala za to pořádnou dávku kritiky. Lidé si tak udělali jasný názor, že Britney je další hvězdičkou, která nezvládla slávu a skončila pod opatrovnictvím svého otce. Její příběh je však mnohem složitější. V knize se Britney otevřela ohledně silných témat, jako například potrat, sexualizace žen, vykořisťování vlastním otcem, pronásledování bulvárem, bouřlivém vztahu s Justinem Timberlakem nebo boji za svou svobodu.

Zajímavostí je, že se kniha na chvíli stala nejprodávanějším memoárem známé osobnosti. Během prvního týdne se jí prodalo celkem 1,1 milionu. Později však knihu překonal příběh prince Harryho.

Britney na svém Instagramu zveřejnila příspěvek, že celý proces psaní knihy byl pro ni velmi terapeutický. Kniha jí dokonce pomohla uzavřít komplikované kapitoly vlastního života a nyní je připravená na lepší život. Pokud doufáte, že se zpěvačka vrátí k hudbě, bohužel tomu tak nebude. Nedávno se totiž také rozpovídala o tom, že už se k hudbě sama za sebe nikdy nevrátí. Dále ale odtajnila, že se hudbě věnuje jako skladatelka pro jiné autory pod tajným jménem.

Celebrity - další články

Doporučujeme