Britney Spears se konečně dočkala. Světu oznámila, že čeká vytoužené miminko

12. dubna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia)

Americká zpěvačka Britney Spears se na svém instagramu pochlubila novinkou, která ji jistě potěšila. Vyšel jí pozitivní těhotenský test. Po minulém roce, co si prožila celkem peklo, se na ni konečně usmálo štěstí, protože se netajila tím, že by si další dítě přála. Její dva synové totiž byli svěřeni do péče otce, jelikož byla zpěvačka zbavena svéprávnosti, takže si je nejspíš příliš neužila.

Britney Spears se dlouho snažila zbavit opatrovnictví svého otce, což se jí po dlouhém boji podařilo. A podle všeho se jí od té doby začalo dařit. Dlouho se zpěvačka nechávala slyšet, že by si přála ještě miminko. Vypadá to, že se jí právě toto přání splnilo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Na svém instagramu sdílela novinu, že se svým partnerem Samem Asgharim čeká miminko. “Tolik jsem zhubla kvůli výletu na Maui, abych to nabrala zpátky,” napsala na úvod svého prohlášení, kde píše, že jí vyšel pozitivní těhotenský test. Nesdílela tedy fotku ultrazvuku, ale přidala k novince fotku šálku kávy a růžových gerber od fotografky Andrei McClain.

S bývalým partnerem Kevinem Federlinem už má dva syny Seana Prestona a Jaydena Jamese. Ty si však příliš neužila, jelikož byli svěřeni do péče otce. Od jejího posledního těhotenství uplynulo 15 let. Snad bude tentokrát vše v pořádku a těhotenství i mateřství si užije v klidu.

Celebrity - další články

Doporučujeme